20% έκπτωση σε όλους τους τροχούς νυχιών με τον κωδικό “DRILL20”!

Σύνδεση

Διαχείριση λογαριασμού

Σχετικά με τις αγορές

 1. Αποστολή και πληρωμή
 2. Όροι και προϋποθέσεις
 3. Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών
 4. Πολιτική καταγγελιών
 5. Πολιτική Χρήσης Cookies
 6. Πολιτική Απορρήτου
 7. Παρακολούθηση αποστολών
 8. Άμεση αντικατάσταση και επέκταση εγγύησης
 9. Όροι και προϋποθέσεις προωθητικών ενεργειών

Αποστολή και πληρωμή

Η παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Γενική Ταχυδρομική, BoxNow, ACS ή/και από τα σημεία παραλαβής ACS. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την ημέρα της λήψης της πληρωμής ή την επόμενη ημέρα. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή ή με άμεση πληρωμή (μέσω πύλης πληρωμών) αποστέλλονται την ημέρα της παραγγελίας (αποστέλλουμε τις παραγγελίες μέχρι τις 15:00) ή την επόμενη ημέρα. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία όλων των αποστολών από ζημιές κατά τη μεταφορά, ενδέχεται ορισμένες φορές να φτάσει το δέμα στα χέρια σας με φθορές.

Για τον λόγο αυτό, σας συνιστούμε να ελέγξετε την κατάσταση της αποστολής κατά την παραλαβή (αριθμός δεμάτων, κατάσταση της ταινίας, φθορές της συσκευασίας κ.λπ.) και να αρνηθείτε την παραλαβή μιας ελλιπούς αποστολής ή ενός δέματος με φθορές. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, παρακαλώ ενημερώστε μας στη διεύθυνση info@naninails.gr.

Στην περίπτωση μη εμφανούς ελαττώματος κατά την αποστολή (ελλιπή ή κατεστραμμένα προϊόντα) που διαπιστώνεται μετά την παραλαβή, ο πελάτης υποχρεούται να ειδοποιήσει τον μεταφορέα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και να ζητήσει την καταγραφή της ζημιάς. Για τη γρήγορη διευθέτηση του ζητήματος, η σχετική αναφορά ζημίας πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή μέσω e-mail στον πωλητή.

Ο μεταφορέας έχει δικαίωμα να ελέγξει την πραγματική κατάσταση της ζημιάς ή της μερικής απώλειας της αποστολής. Για τους λόγους αυτούς, ο πελάτης δεν πρέπει να επεμβαίνει με κανέναν τρόπο στην κατεστραμμένη αποστολή και υποχρεούται να διαφυλάξει τη συσκευασία στην οποία του παραδόθηκε.

Για παραγγελίες άνω των 50 €, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τρόπος αποστολής

Προπληρωμή

Γενική Ταχυδρομική - σε διεύθυνση

Χρόνοι παράδοσης: Παράδοση σε 4 - 7 εργάσιμες ημέρες

Παράδοση: Την ημέρα της αποστολής θα ενημερωθείτε με email ή SMS για την αποστολή της παραγγελίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο επιλεγμένο σημείο παραλαβής εντός 5 ημερών.

4 EUR*

ACS - σε διεύθυνση

Χρόνοι παράδοσης: Παράδοση σε 4 - 7 εργάσιμες ημέρες

Παράδοση: Την ημέρα της αποστολής θα ενημερωθείτε με email ή SMS για την αποστολή της παραγγελίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο επιλεγμένο σημείο παραλαβής εντός 5 ημερών.

4 EUR*

ACS, BoxNow - σημεία παραλαβής

Χρόνοι παράδοσης: Παράδοση σε 4 - 7 εργάσιμες ημέρες

Παράδοση: Την ημέρα της αποστολής θα ενημερωθείτε με email ή SMS για την αποστολή της παραγγελίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο επιλεγμένο σημείο παραλαβής εντός 5 ημερών.

4 EUR*

* ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + 1,5 στην τιμή της παραγγελίας

Κορυφή

Όροι και προϋποθέσεις

Γενικές διατάξεις

Πληροφορίες για την εταιρεία:

Όνομα: NaniNails s.r.o.

Έδρα: Baška 278, ΤΚ 73901, Τσεχία

Εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο που τηρείται από το περιφερειακό δικαστήριο της Οστράβας, τμήμα C, αριθ. εγγραφής 38419

IN: 29391920

ΑΦΜ: CZ29391920

IBAN: SK16 8330 0000 0027 0113 0966

BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX, Fio bank, a.s.

Εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος: David Peterek

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@naninails.gr

Κανονισμός αριθ. 524/2013 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, ο οποίος ισχύει από τις 9 Ιανουαρίου 2016, όπου και τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών (Πλατφόρμα ΗΕΔ). Ηλεκτρονικός σύνδεσμος (σύνδεσμος) προς την πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (ΗΕΔ) https://ec.europa.eu/odr.

Με τη χρήση της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και των συναφών ιστότοπων και υπηρεσιών στον τομέα https://www.naninails.gr/, θεωρείται ότι οι καταναλωτές είναι ανά πάσα στιγμή εξοικειωμένοι με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (εφεξής: όροι) και ότι τους κατανοούν πλήρως και τους αποδέχονται ανά πάσα στιγμή. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύναψη Σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως (εφεξής: «Σύμβαση») μεταξύ του καταναλωτή ως τελικού πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος, δηλαδή της εταιρείας, και θεωρούνται αναπόσπαστο μέρος των εν λόγω Συμβάσεων.

Ως χρήστης νοείται το πρόσωπο που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο https://www.naninails.gr/ και κάθε πελάτης και επισκέπτης του ιστότοπου https://www.naninails.gr/.

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος, δηλαδή οι αγοραστές και οι επισκέπτες, ενθαρρύνονται και προτρέπονται να εξοικειωθούν με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πριν προβούν σε αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς και να τους εξετάζουν περιοδικά, προκειμένου να εξοικειωθούν και να γνωρίζουν όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Η NaniNails διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή γνωστοποίηση. Η NaniNails δεν είναι και δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν από τις εν λόγω αλλαγές. Οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσής τους στον ιστότοπο https://www.naninails.gr/ .

Η NaniNails διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την παροχή του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και άλλων υπηρεσιών που παρέχει μέσω του ιστότοπου https://www.naninails.gr/, καθώς και το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και του ιστότοπου https://www.naninails.gr/ ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η NaniNails δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν από αυτό. Οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσής τους στον ιστότοπο https://www.naninails.gr/ .

Η NaniNails διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να περιορίσει ή/και να διακόψει πλήρως ή εν μέρει την παροχή της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η NaniNails μπορεί να περιορίσει πλήρως την πρόσβαση, καθώς και την παροχή ορισμένων υπηρεσιών, σε χρήστες που παραβιάζουν τις διατάξεις των παρόντων όρων.

Η χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Δεν επιτρέπεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από παιδιά ή ανηλίκους. Οι γονείς ή/και οι κηδεμόνες υποχρεούνται να φροντίζουν για τα προαναφερθέντα και να αναλαμβάνουν όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εν λόγω χρήση. Σε κάθε περίπτωση, η NaniNails δεν ευθύνεται για τις συνέπειες μιας τέτοιας χρήσης ή γενικά της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται με δική σας ευθύνη.

Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφορές μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και της φωτογραφίας και της περιγραφής του προϊόντος εάν ο κατασκευαστής ή/και ο προμηθευτής αλλάξει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ή το περιεχόμενο του προϊόντος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, δηλαδή η NaniNails, δεν εγγυάται ότι οι φωτογραφίες του προϊόντος ανταποκρίνονται πλήρως στην εμφάνιση του ίδιου του προϊόντος. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το ηλεκτρονικό κατάστημα ή η NaniNails ελέγχει τις περιγραφές τακτικά και λεπτομερώς.

Όροι πώλησης

Οι παρόντες όροι, καθώς και τυχόν ειδικοί όροι πώλησης που παρατίθενται με πληροφορίες σχετικά με ορισμένα προϊόντα, αντιπροσωπεύουν την προσφορά της εταιρείας για τη σύναψη σύμβασης.

Η σύναψη συμβάσεων πώλησης μέσω του ιστότοπου https://www.naninails.gr/ ρυθμίζεται σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως τις αρχές και τις διατάξεις των οδηγιών και των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η σύναψη σύμβασης μέσω του ιστότοπου https://www.naninails.gr/ αντιπροσωπεύει τη σύναψη σύμβασης εξ αποστάσεως.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αποτελούν επίσης προσυμβατική γνωστοποίηση όταν η σύμβαση αγοράς συνάπτεται από καταναλωτή, δηλαδή από κάθε φυσικό πρόσωπο που προβαίνει σε νόμιμη συναλλαγή ή δραστηριοποιείται στην αγορά εκτός της εμπορικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής ή επαγγελματικής του δραστηριότητας, και εάν η σύμβαση συνάπτεται μεταξύ εμπόρου και καταναλωτή στο πλαίσιο οργανωμένου συστήματος πωλήσεων ή παροχής υπηρεσιών χωρίς την ταυτόχρονη φυσική παρουσία του εμπόρου και του καταναλωτή σε έναν τόπο, όπου ένα ή περισσότερα μέσα εξ αποστάσεως επικοινωνίας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μέχρι τη στιγμή σύναψης της σύμβασης και για τη σύναψη της σύμβασης.

Ως μέσα εξ αποστάσεως επικοινωνίας νοούνται όλα τα μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύναψη σύμβασης από απόσταση χωρίς την ταυτόχρονη φυσική παρουσία του εμπόρου και του καταναλωτή, όπως το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το περιεχόμενο του ιστότοπου https://www.naninails.gr/ διατίθεται στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Η επίσημη γλώσσα για τη σύναψη συμβάσεων πώλησης είναι η ελληνική. Το δίκαιο της Ελλάδας εφαρμόζεται στις συναφθείσες συμβάσεις πώλησης.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της πώλησης περιλαμβάνουν

Ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί πλήρως για τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος στον ιστότοπο https://www.naninails.gr/. Η NaniNails διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των προϊόντων και των προωθητικών προσφορών, στον ιστότοπο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Μαζί με την εικόνα του προϊόντος, υπάρχει περιγραφή των κύριων χαρακτηριστικών του προϊόντος και της τιμής του, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη της διαδικασίας υποβολής κριτικών. Οι κριτικές μας υπόκεινται σε διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας του χρήστη και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι δημοσιευμένες κριτικές προέρχονται από καταναλωτές που έχουν πράγματι χρησιμοποιήσει ή αγοράσει το προϊόν. Δεν εφαρμόζουμε ούτε ενθαρρύνουμε την υποβολή ψευδών κριτικών ή εγκρίσεων από καταναλωτές, ούτε δίνουμε εντολή σε άλλη οντότητα ή άτομο να τις υποβάλει, ούτε παραποιούμε τις κριτικές ή τις κοινωνικές εγκρίσεις από καταναλωτές με σκοπό την προώθηση ενός προϊόντος.

α) Σύναψη σύμβασης πώλησης

Ο χρήστης ως πελάτης στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος, με τη σύναψη παραγγελίας ή/και με άλλο τρόπο που καθορίζεται από τους παρόντες όρους, αποδέχεται τους παρόντες όρους και θεωρείται ότι έχει υποβάλει προσφορά με την υποβολή παραγγελίας, την οποία η εταιρεία πρέπει να επιβεβαιώσει για να προβεί σε αγορά.

Αντικείμενο και σκοπός της σύμβασης είναι η αγορά επιλεγμένου ή επιλεγμένων προϊόντων ή/και επιλεγμένης υπηρεσίας ή υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με την καταβολή της αντίστοιχης τιμής για το/τα εν λόγω προϊόν(-τα) ή/και την/τις υπηρεσία(-ες). Η σύμβαση συνάπτεται μέσω εξ αποστάσεως επικοινωνίας (σύμβαση που συνάπτεται εξ αποστάσεως) μέσω του διαδικτύου.

Η σύμβαση τίθεται σε ισχύ και είναι δεσμευτική από τη στιγμή που η εταιρεία αποδέχεται την παραγγελία του χρήστη.

β) Όροι και διαδικασία αγοράς

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, για τα επιμέρους προϊόντα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, ο τρόπος χρήσης, η τιμή, οι ειδικές προσφορές και τα οφέλη, οι τρόποι πληρωμής και παράδοσης. Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες ισχύουν κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

Η τιμή του προϊόντος καθώς και το κόστος παράδοσης φαίνονται στο καλάθι αγορών πριν από την υποβολή της παραγγελίας.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την επιβεβαίωση της αγοράς βάσει της ηλεκτρονικής παραγγελίας θα παραδίδονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη που έχει καθοριστεί κατά τη διαδικασία εγγραφής/παραγγελίας, ή στο καλάθι αγορών κατά την εισαγωγή δεδομένων με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Όλες οι τιμές εκφράζονται σε ευρώ (EUR) και με αυτόν τον τρόπο γίνεται η πληρωμή. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

γ) Μέθοδοι πληρωμής

Ο αγοραστής συμφωνεί να καταβάλει στον πωλητή το τίμημα αγοράς, συμπεριλαμβανομένου του κόστους παράδοσης των προϊόντων, σε μετρητά, με πιστωτική κάρτα (VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic) ή PayPal κατά την αυτοπρόσωπη παραλαβή των προϊόντων, στον τόπο παράδοσης των προϊόντων, ή μέσω πληρωμής χωρίς μετρητά στον λογαριασμό του πωλητή, όπως ορίζεται στην εντολή παραλαβής ή στον ιστότοπο του πωλητή τη στιγμή πριν από την παραλαβή των προϊόντων.

Για την πληρωμή του τιμήματος αγοράς στον λογαριασμό του πωλητή χωρίς μετρητά, ως ημερομηνία πληρωμής θεωρείται η στιγμή κατά την οποία πιστώνεται ολόκληρο το τίμημα αγοράς στον λογαριασμό του πωλητή.

Ο αγοραστής υποχρεούται να καταβάλει στον πωλητή το τίμημα αγοράς για τα συμφωνηθέντα προϊόντα εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται στη σύμβαση πώλησης, αλλά το αργότερο κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Ο πωλητής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση των προϊόντων στον αγοραστή, εάν ο αγοραστής δεν έχει καταβάλει το πλήρες τίμημα αγοράς στον πωλητή κατά την παράδοση των προϊόντων και τα συμβαλλόμενα μέρη δεν έχουν συμφωνήσει να καταβάλουν το τίμημα αγοράς των προϊόντων σε δόσεις.

Η εγκατάσταση, η μεταφορά των προϊόντων και τα σχετικά έξοδα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς και ο πωλητής δεν υποχρεούται να εκτελέσει τις υπηρεσίες αυτές για τον αγοραστή.

Ο αγοραστής αποκτά την κυριότητα των προϊόντων μόνο μετά την πλήρη πληρωμή της τιμής αγοράς των προϊόντων.

δ) Παράδοση και όροι παράδοσης

Για κάθε προϊόν στον ιστότοπο, αναφέρεται η τυπική διαθεσιμότητα του προϊόντος με την ημερομηνία αποστολής.

Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το προϊόν στον αγοραστή χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης πώλησης, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά στη σύμβαση πώλησης. Εάν ο πωλητής δεν εκπληρώσει την υποχρέωση αυτή, ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει από τον πωλητή να παραδώσει το προϊόν εντός εύλογης μεταγενέστερης προθεσμίας που θα ορίσει ο αγοραστής. Εάν τα προϊόντα δεν παραδοθούν εντός αυτής της εύλογης μεταγενέστερης περιόδου, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

Ο πελάτης μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση χωρίς να ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία εάν:

• ο πωλητής αρνείται να παραδώσει τα προϊόντα,

• η συμφωνηθείσα προθεσμία αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της σύμβασης,

• πριν από τη σύναψη της σύμβασης, ο πωλητής ενημερώθηκε ότι η συμφωνηθείσα προθεσμία αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της σύμβασης.

Εάν ο αγοραστής υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, ο πωλητής οφείλει να επιστρέψει όλες τις πληρωμές που έγιναν.

Η απεικόνιση των προϊόντων σε οποιονδήποτε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που διαχειρίζεται ο πωλητής είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι διαστάσεις, το βάρος και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα που περιέχονται σε καταλόγους, φυλλάδια και άλλα γραπτά έγγραφα του πωλητή στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου του πωλητή προέρχονται από τον κατασκευαστή και ενδέχεται να αποκλίνουν από τις πραγματικές τιμές κατά +/- 1%.

Ο αγοραστής υποχρεούται να παραλάβει τα προϊόντα στον συμφωνημένο τόπο σύμφωνα με τη σύμβαση πώλησης ή άλλως πριν από την παράδοση των προϊόντων. Ο αγοραστής υποχρεούται να παραλάβει τα προϊόντα εντός της προθεσμίας που έχει συμφωνηθεί από τον πωλητή ή τον αντιπρόσωπό του και τον αγοραστή στη σύμβαση πώλησης, ή άλλως πριν από την παράδοση των προϊόντων.

Εάν ο πωλητής παραδώσει τα προϊόντα στον αγοραστή στον σχετικό τόπο και εντός της προθεσμίας, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα ή να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα παραλαμβάνονται από πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον αγοραστή. Το εξουσιοδοτημένο τρίτο μέρος οφείλει να παραδώσει τα προϊόντα στον πωλητή με αντίγραφο της επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας. Από τη στιγμή παράδοσης των προϊόντων στον αγοραστή, τα προϊόντα θεωρούνται παραδοθέντα. Ως παράδοση των προϊόντων στον αγοραστή νοείται η παράδοση των προϊόντων στον τόπο, η παραλαβή τους από τον αγοραστή ή από πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον αγοραστή και η υπογραφή του εγγράφου πληρωμής του τιμήματος αγοράς, καθώς και η παράδοση και παραλαβή των προϊόντων στον αγοραστή ή από πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον αγοραστή.

Κατόπιν αιτήματος του αγοραστή, ο πωλητής θα συσκευάσει ειδικά τα προϊόντα σε ειδική συσκευασία. Ο πωλητής μπορεί να χρεώσει τον αγοραστή για την εν λόγω συσκευασία μέχρι το ποσό του πραγματικού κόστους.

Παράδοση

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω:  Γενικής Ταχυδρομικής και ACS.

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται την ημέρα παραλαβής της πληρωμής ή την επόμενη ημέρα.
Οι αποστολές με αντικαταβολή αποστέλλονται την ημέρα της παραγγελίας (το αργότερο έως τις 12:00) ή την επόμενη ημέρα. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να προστατεύουμε όλες τις αποστολές σας από ζημιές κατά τη μεταφορά, μερικές φορές είναι πιθανό ένα δέμα να φτάσει κατεστραμμένο.

Μέθοδος παράδοσης: παράδοση κατ' οίκον ή σε σημείο συλλογής.

Κατά την παραλαβή, σας συνιστούμε να ελέγξετε την κατάσταση της αποστολής (αριθμός δέματος, άθικτη ταινία, κατεστραμμένο κουτί κ.λπ.) και να αρνηθείτε να δεχτείτε μια ελλιπή ή κατεστραμμένη αποστολή. Σε περίπτωση άρνησης αποδοχής της αποστολής, είναι απαραίτητο να ειδοποιήσετε τον πωλητή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@naninails.gr.

Τα έξοδα αποστολής δημοσιεύονται στον ιστότοπο και περιλαμβάνουν τον αντίστοιχο ΦΠΑ.

Κορυφή

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δεν πετύχατε την απόχρωση του ημιμόνιμου βερνικιού ή το προϊόν δεν είναι όπως το φανταζόσασταν; Δε χρειάζεται να περιμένετε για αλλαγή του προϊόντος, καθώς σας επιστρέφουμε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Αρκεί να συμπληρώσετε την online φόρμα, να συσκευάσετε προσεκτικά τα αχρησιμοποίητα προϊόντα και να τα αποστείλετε στη διεύθυνση Packeta International, ID 90354730, Γενική Ταχυδρομική, Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκη, Εσωτερική Περιφερειακή (Νέα Περιφερειακή Οδός), Θέση Διαλογής ΟΣΕ - Πάροδος Σοφ. Βενιζέλου, 54628 Θεσσαλονίκη. Παρακαλούμε, μην αποστέλλετε τα προϊόντα με αντικαταβολή, οι αποστολές αυτές δεν θα παραληφθούν.

Τα δέματα προς επιστροφή πρέπει να αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων εντός 30 ημερών, τα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η επιστροφή ενδέχεται να μην γίνει δεκτή.

Μόλις παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα, θα επιστρέψουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Κορυφή

Πολιτική καταγγελιών

Οι όροι καταγγελίας καθορίζουν τη μέθοδο και τους όρους για την υποβολή αξίωσης λόγω ελαττώματος σε προϊόντα που αγοράστηκαν από την εταιρεία μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα NaniNails.

NaniNails s.r.o., Baška 278, 739 01 Baška, Czech Republic

IN: 29391920

ΑΦΜ: CZ29391920

E-mail επικοινωνίας: info@naninails.gr

Για να υποβάλλετε αξίωση/αίτημα επιστροφής, απλά συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης, συσκευάστε προσεκτικά τα προϊόντα και στείλτε τα στη διεύθυνση: Packeta International, ID 90354730, Γενική Ταχυδρομική Κόμβος Θεσσαλονίκης, Εσωτερική Περιφερειακή (Νέα Περιφερειακή Οδός), Θέση Διαλογής ΟΣΕ - Πάροδος Σοφ. Βενιζέλου, 54628 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Μην στέλνετε προϊόντα που έχουν αγοραστεί με αντικαταβολή, δεν θα γίνονται δεκτά.

Σημαντικό: Το δέμα πρέπει να αποσταλεί μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η μη ορθή συμπλήρωση της φόρμας αίτησης ενδέχεται να καθυστερήσει την επεξεργασία της αίτησής σας.

α) Ευθύνη για ουσιώδη ελαττώματα και καταγγελίες

Η NaniNails ευθύνεται για κάθε ουσιώδες ελάττωμα που προκύπτει εντός 2 ετών από την ημέρα που τα προϊόντα που αποτελούν αντικείμενο της συμφωνίας παραδόθηκαν στον χρήστη.

Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για τυχόν ουσιώδη ελαττώματα του προϊόντος και το ελάττωμα υφίσταται:

1. εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή, τον τύπο, την ποσότητα και την ποιότητα, δηλαδή δεν διαθέτει λειτουργικότητα, συμβατότητα, διαλειτουργικότητα και άλλα χαρακτηριστικά, όπως καθορίζεται στη σύμβαση πώλησης

2. εάν το είδος δεν είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε ειδικό σκοπό για τον οποίο το χρειάζεται ο αγοραστής και για τον οποίο ο αγοραστής ενημέρωσε τον πωλητή το αργότερο κατά τη σύναψη της σύμβασης και για τον οποίο ο πωλητής έδωσε τη συγκατάθεσή του

3. εάν το προϊόν δεν παραδίδεται με όλα τα εξαρτήματα και τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών εγκατάστασης, όπως καθορίζεται από τη σύμβαση πώλησης, ή

4. εάν το προϊόν δεν παραδοθεί με ενημερώσεις όπως ορίζεται από τη σύμβαση πώλησης

5. εάν το είδος δεν είναι κατάλληλο για χρήση για τους σκοπούς για τους οποίους ίδιου τύπου προϊόντα θα χρησιμοποιούνταν κανονικά, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους κανονισμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας, τα τεχνικά πρότυπα ή, εάν δεν υπάρχουν τέτοια τεχνικά πρότυπα, τους ισχύοντες κώδικες δεοντολογίας σε ορισμένο τομέα, εάν υπάρχουν

6. εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα και την περιγραφή του δείγματος ή του μοντέλου που ο πωλητής έθεσε στη διάθεση του αγοραστή πριν από τη σύναψη της σύμβασης

7. εάν το είδος δεν παραδίδεται με πρόσθετο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, των οδηγιών εγκατάστασης ή άλλων οδηγιών, την παραλαβή των οποίων ο αγοραστής μπορεί ευλόγως να αναμένει

8. εάν το προϊόν δεν αντιστοιχεί στην ποσότητα ή δεν έχει τις ιδιότητες και τα άλλα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την αντοχή, τη λειτουργικότητα, τη συμβατότητα και την ασφάλεια, τα οποία είναι κοινά για ίδιου τύπου προϊόντα και τα οποία ο αγοραστής μπορεί εύλογα να αναμένει λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του προϊόντος καθώς και όλες τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν από τον πωλητή ή άλλα πρόσωπα σε προηγούμενα στάδια της αλυσίδας συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένου του κατασκευαστή, ή που έγιναν για λογαριασμό τους, ιδίως σε διαφημίσεις ή ετικέτες

9. εάν το προϊόν έχει εγκατασταθεί ή συναρμολογηθεί εσφαλμένα και η υπηρεσία εγκατάστασης ή συναρμολόγησης αποτελεί μέρος της σύμβασης πώλησης και εκτελέστηκε από τον πωλητή ή από πρόσωπο για το οποίο αυτός είναι υπεύθυνος, ή

10. εάν το προϊόν που επρόκειτο να εγκατασταθεί ή να συναρμολογηθεί από τον αγοραστή εγκαταστάθηκε ή συναρμολογήθηκε εσφαλμένα από τον αγοραστή, και η εσφαλμένη εγκατάσταση ή συναρμολόγηση είναι αποτέλεσμα ανεπαρκών οδηγιών που παρείχε ο πωλητής ή, στην περίπτωση προϊόντων με ψηφιακά στοιχεία, που παρείχε ο πωλητής ή ο προμηθευτής ψηφιακού περιεχομένου ή ψηφιακής υπηρεσίας.

Εάν ο αγοραστής, με βάση τις δηλώσεις του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου του, ανέμενε την ύπαρξη ορισμένων ιδιοτήτων του προϊόντος, το ελάττωμα δεν λαμβάνεται υπόψη εάν ο πωλητής δεν γνώριζε ή δεν όφειλε να γνωρίζει τις δηλώσεις αυτές, ή οι δηλώσεις αυτές είχαν καταρριφθεί κατά τη σύναψη της σύμβασης, ή δεν επηρέασαν την απόφαση του αγοραστή να συνάψει σύμβαση.

Θεωρείται ότι κάθε ελάττωμα του προϊόντος που αποδείχθηκε εντός ενός έτους από τη στιγμή της μεταβίβασης κινδύνου (αγορά) υπήρχε και κατά τη στιγμή της μεταβίβασης του κινδύνου, εκτός εάν ο πωλητής αποδείξει το αντίθετο ή το αντίθετο προκύπτει από τη φύση του προϊόντος ή του ελαττώματος.

Ο αγοραστής υποχρεούται να ενημερώσει τον πωλητή για την ύπαρξη ορατών ελαττωμάτων εντός δύο μηνών από την ημέρα που ανακάλυψε το ελάττωμα και το αργότερο εντός δύο ετών από τη μεταβίβαση κινδύνου στον αγοραστή.

Εάν, μετά την παραλαβή του προϊόντος από τον αγοραστή, αποδειχθεί ότι το προϊόν έχει ελάττωμα που δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί με τη συνήθη επιθεώρηση κατά την παραλαβή του, ο αγοραστής υποχρεούται, με κίνδυνο απώλειας των δικαιωμάτων του, να γνωστοποιήσει στον πωλητή το ελάττωμα εντός δύο μηνών από την ημέρα που διαπιστώθηκε η ύπαρξή του.

Ο πωλητής δεν ευθύνεται για ελαττώματα που εμφανίζονται μετά την πάροδο δύο ετών από την παράδοση του προϊόντος.

Τα δικαιώματα του αγοραστή που ενημέρωσε εγκαίρως τον πωλητή για την ύπαρξη ελαττώματος λήγουν μετά την πάροδο δύο ετών, το οποίο διάστημα υπολογίζεται από την ημέρα αποστολής της ειδοποίησης στον πωλητή, εκτός εάν ο αγοραστής δεν είχε τη δυνατότητα να τα ασκήσει λόγω εξαπάτησης από τον πωλητή.

Εάν διαπιστωθεί η ύπαρξη ουσιώδους ελαττώματος, ο πωλητής μπορεί να έχει μία από τις ακόλουθες υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του ενοχικού δικαίου, κατ' επιλογή του αγοραστή:

1. αποκατάσταση του ελαττώματος

2. παράδοση άλλου, μη ελαττωματικού, προϊόντος

3. μείωση της τιμής.

Ο αγοραστής μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση μόνο εάν προηγουμένως έχει δώσει στον πωλητή μια μεταγενέστερη επαρκή προθεσμία για την εκπλήρωση της σύμβασης.

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα μείωσης της τιμής ή καταγγελίας της σύμβασης μόνο εάν ο πωλητής δεν έχει αποκαταστήσει το ελάττωμα ή έχει αρνηθεί να το κάνει, ή εάν ο πωλητής έχει δηλώσει ότι δεν θα αποκαταστήσει το ελάττωμα ή εάν είναι σαφές από τις περιστάσεις ότι δεν θα αποκαταστήσει το ελάττωμα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ή χωρίς σημαντική ταλαιπωρία για τον αγοραστή, και εάν το ελάττωμα είναι τόσο σοβαρό ώστε να δικαιολογεί άμεση μείωση της τιμής ή καταγγελία της σύμβασης.

Ο αγοραστής μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση ακόμη και χωρίς να αφήσει περιθώριο για μεταγενέστερη προθεσμία αποκατάστασης, εάν ο πωλητής, αφού του γνωστοποίησε τα ελαττώματα, τον έχει ενημερώσει ότι δεν θα εκπληρώσει τη σύμβαση ή εάν είναι προφανές υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις ότι ο πωλητής δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τη σύμβαση ακόμη και σε μεταγενέστερη προθεσμία, καθώς και στην περίπτωση που ο αγοραστής, λόγω της καθυστέρησης του πωλητή, δεν μπορεί να επιτύχει τον σκοπό για τον οποίο σύναψε τη σύμβαση.

Εάν ο πωλητής δεν εκπληρώσει τη σύμβαση στο διάστημα που θα ακολουθήσει, αυτή λύεται σύμφωνα με τον νόμο, αλλά ο αγοραστής μπορεί να τη διατηρήσει εάν δηλώσει στον πωλητή χωρίς καθυστέρηση ότι διατηρεί τη σύμβαση σε ισχύ.

Ο πωλητής μπορεί να αρνηθεί την επιδιόρθωση του ελαττώματος εάν η επισκευή και η αντικατάσταση είναι αδύνατη, ή εάν αυτό θα του προκαλούσε δυσανάλογο κόστος, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις, ιδίως την αξία του προϊόντος χωρίς το ελάττωμα, τη σοβαρότητα του ελαττώματος και εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει χωρίς σημαντική ταλαιπωρία για τον αγοραστή.

Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιδιορθώσει τη ζημία σύμφωνα με τους γενικούς κανόνες περί ευθύνης για ζημία, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας που υπέστη λόγω της έλλειψης ειδών σε άλλα προϊόντα του.

Όταν ο αγοραστής είναι νομικό πρόσωπο, θα ισχύουν για αυτόν οι κανόνες περί ουσιώδους ανεπάρκειας που προβλέπει το ενοχικό δίκαιο και δεν θα ισχύουν οι κανόνες του παρόντος τμήματος.

Καταγγελίες που αφορούν ελαττώματα προϊόντων και κάθε άλλο παράπονο μπορούν να υποβάλλονται γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@naninails.gr.

Το δέμα πρέπει να αποσταλεί μέσω Γενικής Ταχυδρομικής.

Θα απαντήσουμε στην καταγγελία σας γραπτώς το αργότερο εντός 15 ημερών από την παραλαβή της.

Σε περίπτωση αμφισβήτησης σχετικά με τη βασιμότητα μιας αξίωσης για την έλλειψη ενός προϊόντος, αυτή θα υποβάλλεται σε εμπειρογνώμονα ή σε νομικό πρόσωπο εμπειρογνωμόνων για πραγματογνωμοσύνη. Εάν η καταγγελία και η συνακόλουθη πραγματογνωμοσύνη πραγματοποιήθηκαν πριν από τη λήξη της 12μηνης περιόδου από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη, το κόστος της πραγματογνωμοσύνης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, βαρύνει εξ ολοκλήρου τη NaniNails. Σε περίπτωση που η πραγματογνωμοσύνη κρίνει τη βασιμότητα της καταγγελίας που αποστέλλεται μετά την παρέλευση της περιόδου των 12 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη, όλα τα έξοδα αντικατάστασης και εξέτασης του προϊόντος από πραγματογνώμονα βαρύνουν τη NaniNails, ενώ σε περίπτωση αδικαιολόγητης καταγγελίας που αποστέλλεται μετά την παρέλευση της περιόδου των 12 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη, το κόστος της πραγματογνωμοσύνης βαρύνει τον πελάτη ή τη NaniNails ανάλογα με το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης.

Κανονισμός αριθ. 524/2013 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, ο οποίος ισχύει από τις 9 Ιανουαρίου 2016, όπου και τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών (Πλατφόρμα ΗΕΔ). Ηλεκτρονικός σύνδεσμος (σύνδεσμος) προς την πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (ΗΕΔ) https://ec.europa.eu/odr.

β) Εγγύηση για σωστό προϊόν και υπηρεσία

Η κάρτα εγγύησης εκδίδεται για προϊόντα για τα οποία παρέχεται εγγύηση σύμφωνα με τον νόμο και την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Το δικαίωμα χρήσης της εγγύησης ασκείται μόνο με την προσκόμιση της κάρτας εγγύησης. Ο πελάτης υποχρεούται να φυλάξει την κάρτα εγγύησης. Η περίοδος εγγύησης αρχίζει από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Για τα προϊόντα για τα οποία παρέχεται εγγύηση, η επιχείρηση υποχρεούται να παρέχει στον καταναλωτή πιστοποιητικό εγγύησης το αργότερο κατά την παράδοση των προϊόντων.

Το πιστοποιητικό εγγύησης περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες:

Το όνομα και την έδρα του εγγυητή

Την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων

Πληροφορίες για την αναγνώριση των προϊόντων που καλύπτονται από την εγγύηση

Δήλωση του εγγυητή ότι εγγυάται τα χαρακτηριστικά ή την άψογη λειτουργία κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η οποία αρχίζει από την παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή

Τα δικαιώματα του καταναλωτή εάν τα προϊόντα δεν ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές ή δεν έχουν τις ιδιότητες που αναφέρονται στο πιστοποιητικό εγγύησης ή στη σχετική διαφήμιση

Τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής για να ασκήσει το δικαίωμα εκτέλεσης εγγύησης

Την προθεσμία για την επίλυση καταγγελιών

Τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης

Το εδαφικό πεδίο εφαρμογής της εγγύησης

Σαφή προειδοποίηση ότι ο καταναλωτής έχει το νόμιμο δικαίωμα ελεύθερης άσκησης αξιώσεων βάσει εγγύησης έναντι του πωλητή σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των προϊόντων και ότι η εγγύηση δεν αποκλείει τα δικαιώματα του καταναλωτή από την υποχρεωτική εγγύηση για τη συμμόρφωση των προϊόντων

Για προϊόντα για τα οποία η έκδοση εγγύησης είναι υποχρεωτική, την περίοδο μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης κατά την οποία ο εγγυητής παρέχει στον καταναλωτή συντήρηση, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Οι διατάξεις για την προαιρετική εγγύηση δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τα δικαιώματα που έχει ο καταναλωτής βάσει της νόμιμης εγγύησης και της ευθύνης του πωλητή για τα ουσιώδη ελαττώματα του προϊόντος.

Επέκταση εγγύησης

Η υπηρεσία εκτεταμένης εγγύησης επιτρέπει την επέκταση της νόμιμης εγγύησης των 24 μηνών κατά ένα έτος. Εάν αγοράσετε αυτή την υπηρεσία, η εγγύηση για το προϊόν θα είναι 3 έτη (36 μήνες).

Η υπηρεσία εκτεταμένης εγγύησης ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα και παρατείνει την εγγύηση του πελάτη κατά ένα έτος. Αφού πληρώσετε για την υπηρεσία εκτεταμένης εγγύησης, έχετε εγγυημένη δωρεάν επισκευή του προϊόντος ή αντικατάσταση με νέο. Εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή και δεν έχουμε καινούργια μονάδα σε απόθεμα, θα προσφέρουμε στον πελάτη ένα προϊόν με ίσες ή καλύτερες προδιαγραφές.

Η υπηρεσία εκτεταμένης εγγύησης δεν ισχύει για μηχανικά κατεστραμμένα προϊόντα.

Η τιμή της υπηρεσίας εκτεταμένης εγγύησης ανέρχεται στο 15% της τιμής του προϊόντος.

γ) Μονομερής καταγγελία της σύμβασης

Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα και μπορεί να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση εντός 30 ημερών χωρίς αιτιολογία.

Η προθεσμία μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης των 30 ημερών αρχίζει από την ημέρα που τα εμπορεύματα που αποτελούν το αντικείμενο της σύμβασης παραδίδονται στον χρήστη ή σε τρίτο πρόσωπο που έχει ορίσει ο χρήστης (το οποίο δεν είναι ο μεταφορέας). Στην περίπτωση υπηρεσιών, η προθεσμία για μονομερή καταγγελία της σύμβασης αρχίζει από την ημέρα σύναψης της σύμβασης.

Εάν ο καταναλωτής παραγγείλει πολλά τεμάχια σε μία παραγγελία που πρέπει να παραδοθούν χωριστά, δηλαδή εάν πρόκειται για προϊόντα που παραδίδονται σε περισσότερα τεμάχια ή σε περισσότερες αποστολές, η προθεσμία των 30 ημερών αρχίζει να υπολογίζεται από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής, ή τρίτος που έχει υποδείξει ο καταναλωτής και δεν είναι ο μεταφορέας, παρέδωσε το τελευταίο τεμάχιο ή την τελευταία αποστολή του προϊόντος.

Εάν για ορισμένο χρονικό διάστημα έχει συμφωνηθεί τακτική παράδοση προϊόντων, η προθεσμία των 30 ημερών αρχίζει να υπολογίζεται από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο πρόσωπο που ορίζεται από τον καταναλωτή και δεν είναι ο μεταφορέας, λαμβάνει στην κατοχή του το πρώτο τεμάχιο ή την πρώτη αποστολή του προϊόντος.

Εάν ο καταναλωτής δεν ενημερωθεί σχετικά με το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης, το δικαίωμα του καταναλωτή να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση λήγει μετά την πάροδο 12 μηνών από τη λήξη της περιόδου των 30 ημερών.

Εάν ο πωλητής έχει παράσχει στον καταναλωτή ειδοποίηση για το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης εντός 12 μηνών, το δικαίωμα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης λήγει στο τέλος της περιόδου των 30 ημερών από τη στιγμή που ο καταναλωτής έλαβε την ειδοποίηση.

Προκειμένου ο χρήστης να είναι σε θέση να ασκήσει το δικαίωμα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης, πρέπει να γνωστοποιήσει στη NaniNails την απόφασή του να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση πριν από τη λήξη της διάρκειας ισχύος, με σαφή δήλωση που αποστέλλεται στη διεύθυνση info@naninails.gr, στην οποία ο χρήστης θα αναφέρει το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email.

Ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει ηλεκτρονικά και να στείλει το έντυπο https://www.naninails.gr/epistrofi-elattomatikou-proiontos/.

Εάν ο χρήστης καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση, θα του επιστραφούν τα χρήματα που πλήρωσε, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης, χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα που η NaniNails θα λάβει τη δήλωση του χρήστη ή το έντυπο σχετικά με τη μονομερή καταγγελία της σύμβασης , εκτός εάν ο χρήστης έχει επιλέξει άλλον τύπο παράδοσης που δεν είναι η φθηνότερη κανονική παράδοση που προσφέρει η NaniNails.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή. Σε περίπτωση που συμφωνήσετε για άλλον τρόπο επιστροφής του καταβληθέντος ποσού, δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος σε σχέση με την επιστροφή.

Η NaniNails μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα μόνο αφού τα προϊόντα επιστραφούν στην εταιρεία (σε αχρησιμοποίητη, ίδια ποσότητα και στην αρχική συσκευασία, με το αρχικό τιμολόγιο και την εγγύηση, εάν υπάρχει) ή αφού μας προσκομίσετε αποδείξεις ότι στείλατε τα προϊόντα πίσω.

Ο χρήστης θα πρέπει να επιστρέψει ή να παραδώσει τα προϊόντα (σε αχρησιμοποίητη, ίδια ποσότητα και στην αρχική συσκευασία) στην εταιρεία στη διεύθυνση Packeta International, ID 90354730, Γενική Ταχυδρομική Κόμβος Θεσσαλονίκης, Εσωτερική Περιφερειακή (Νέα Περιφερειακή Οδός), Θέση διαλογής ΟΣΕ – Πάροδος Σοφ. Βενιζέλου, 54628 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα , χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα που απέστειλε την απόφασή του για μονομερή καταγγελία της Σύμβασης.

Το δέμα πρέπει να αποσταλεί μέσω Γενικής Ταχυδρομικής.

Θεωρείται ότι ο χρήστης έχει εκπληρώσει εμπρόθεσμα την υποχρέωσή του εάν στείλει ή παραδώσει τα εμπορεύματα στην εταιρεία, δηλαδή στο πρόσωπο που έχει εξουσιοδοτηθεί από τη NaniNails να παραλάβει τα εμπορεύματα, πριν από τη λήξη της προαναφερθείσας προθεσμίας.

Το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τον χρήστη.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε μείωση της αξίας των προϊόντων που προκύπτει από τον χειρισμό των προϊόντων, εκτός από εκείνη που ήταν απαραίτητη για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας των προϊόντων. Ο έλεγχος της λειτουργικότητας δεν σημαίνει πλήρη έλεγχο του προϊόντος, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί και να ελέγχει το προϊόν με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο βαθμό που επιτρέπεται στο φυσικό κατάστημα της NaniNails. Κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία ο καταναλωτής ασκεί το δικαίωμα επιστροφής, το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται με τη δέουσα προσοχή.

Σε περίπτωση φθοράς της αρχικής συσκευασίας, το ποσό της επιστροφής θα μειωθεί κατά ποσοστό ανάλογο της αξίας των προϊόντων, οπότε ο χρήστης θα ενημερωθεί αντίστοιχα. Σε περίπτωση μείωσης της αξίας των προϊόντων ως αποτέλεσμα υπερβολικής χρήσης των προϊόντων, η NaniNails θα εκτιμήσει τη μείωση της αξίας του προϊόντος λαμβάνοντας υπόψη τα αντικειμενικά κριτήρια κάθε μεμονωμένης περίπτωσης και θα ενημερώσει σχετικά τον χρήστη.

Εάν, κατόπιν αιτήματος του χρήστη, η εκτέλεση της υπηρεσίας ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της περιόδου μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης, ο χρήστης υποχρεούται να καταβάλει στην εταιρεία ποσό ανάλογο με αυτό που είχε καταβληθεί μέχρι τη στιγμή που ο χρήστης ενημέρωσε τη NaniNails για τη μονομερή καταγγελία της σύμβασης.

Το δικαίωμα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης πώλησης δεν επιτρέπεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

- εάν η υπηρεσία έχει παρασχεθεί πλήρως, και η παροχή ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και με την επιβεβαίωση ότι γνωρίζει ότι θα χάσει το δικαίωμα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης εάν η υπηρεσία παρασχεθεί πλήρως

- εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι σφραγισμένα προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας ή υγιεινής, ή εάν αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση

- εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή που είναι σαφώς προσαρμοσμένα στον καταναλωτή

- εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι ευπαθή προϊόντα ή αγαθά που λήγουν γρήγορα

- εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι προϊόντα ή υπηρεσίες, η τιμή των οποίων εξαρτάται από μεταβολές στη χρηματοπιστωτική αγορά που δεν επηρεάζονται από τον έμπορο και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν κατά τη διάρκεια του δικαιώματος του καταναλωτή να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση

- εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι προϊόντα τα οποία, λόγω της φύσης τους, συνδυάζονται αναπόσπαστα με άλλα πράγματα μετά την παράδοση

- ο καταναλωτής ζήτησε ρητά επίσκεψη από τον έμπορο για την εκτέλεση επειγουσών επισκευών ή εργασιών συντήρησης, με την προϋπόθεση ότι εάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, εκτός από τις υπηρεσίες που ζήτησε ρητά ο καταναλωτής, ο έμπορος παρέχει και άλλες υπηρεσίες, δηλαδή παραδώσει άλλα προϊόντα εκτός από εκείνα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση επειγουσών επισκευών ή εργασιών συντήρησης, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση σε σχέση με αυτές τις πρόσθετες υπηρεσίες ή προϊόντα

- εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι η παράδοση εφημερίδων, περιοδικών ή φυλλαδίων, με εξαίρεση τις συμβάσεις συνδρομής για τις εν λόγω εκδόσεις.

Όταν ο πελάτης είναι νομικό πρόσωπο, το τμήμα των παρόντων Όρων Χρήσης με τίτλο «Δικαίωμα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης» δεν ισχύει γι' αυτόν. Ο νόμος περί ενοχικών σχέσεων και ο νόμος περί ηλεκτρονικού εμπορίου ισχύουν για τα νομικά πρόσωπα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κορυφή

Πολιτική Χρήσης Cookies

Τι είναι τα cookies

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Με τα cookies, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας (όπως τα στοιχεία σύνδεσης, η γλώσσα, το μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις εμφάνισης) για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μην είναι απαραίτητο να τις εισάγετε εκ νέου κάθε φορά που επιστρέφετε στον ιστότοπο ή περιηγείστε στις διάφορες σελίδες του.      

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;

Η NaniNails s.r.o., (στο εξής: NaniNails), Baška 278, 739 01 Baška, Τσεχική Δημοκρατία, εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο του περιφερειακού δικαστηρίου της Οστράβας, τμήμα C, αριθ. εγγραφής 38419 (εφεξής «NaniNails») συλλέγει, χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που περιέχονται στον ιστότοπο www.naninails.gr.

Ο ιστότοπος http://www.naninails.gr/ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για διάφορους σκοπούς, ανάλογα με το πλαίσιο ή το προϊόν, όπως:

 1. Προσωρινά cookies εισόδου χρήστη (session-id) ή/και μόνιμα cookies που περιορίζονται σε λίγες ώρες – τα χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας στη συσκευή σας και να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Για παράδειγμα, η αποθήκευση των προσωπικών σας προτιμήσεων σε cookies, η οποία σας επιτρέπει να μην χρειάζεται να ρυθμίζετε τις προτιμήσεις σας ξανά και ξανά·
 2. Cookies ελέγχου ταυτότητας, τα οποία χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας, για τη διάρκεια προβολής της σελίδας – τα χρησιμοποιούμε για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Αυτό το cookie σας επιτρέπει να πλοηγείστε από σελίδα σε σελίδα χωρίς να χρειάζεται να συνδέεστε ξανά σε κάθε σελίδα·
 3. Cookies ασφαλείας χρηστών, τα οποία χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό καταχρήσεων αυθεντικοποίησης, περιορισμένης διάρκειας – τα χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία πληροφοριών που μας παρέχουν ασφάλεια και για τον εντοπισμό περιπτώσεων απάτης και κατάχρησης·
 4. Cookies περιεχομένου πολυμέσων, όπως τα cookies του flash player, για τη διάρκεια προβολής της σελίδας·
 5. Cookies φόρτωσης, κατά τη διάρκεια της προβολής της σελίδας –τα χρησιμοποιούμε για να θυμόμαστε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες σε ένα cookie ώστε να μπορούμε να θυμόμαστε αυτές τις πληροφορίες (όπως η επιλεγμένη γλώσσα)·
 6. Διαρκή cookies για την εξατομίκευση της διεπαφής χρήστη για τη διάρκεια της περιήγησης στον ιστότοπο (ή λίγο περισσότερο) – χρησιμοποιούμε cookies για να σας επιτρέψουμε να παρέχετε σχόλια σχετικά με τον ιστότοπο,

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies τρίτων μερών για να μοιραζόμαστε κοινωνικά πρόσθετα, για συνδεδεμένα μέλη του κοινωνικού δικτύου. Ορισμένοι από τους ιστότοπούς μας περιλαμβάνουν cookies κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest) και υπηρεσίες της Google (Youtube), συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επιτρέπουν στους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο κοινωνικό δίκτυο να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω αυτού του δικτύου. Αυτό συμβαίνει σε ιστότοπους που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε και να εγγραφείτε μέσω λογαριασμών κοινωνικών δικτύων και εάν μοιράζεστε το περιεχόμενο του ιστότοπου σε κοινωνικά δίκτυα (π.χ. μέσω του κουμπιού «Like»).

Τα cookies που χρησιμοποιούμε αποσκοπούν κυρίως στο να διευκολύνουν τον χρήστη να χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας, για παράδειγμα «με το να θυμάται» δεδομένα, ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να τα πληκτρολογεί κάθε φορά. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies που σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στο Διαδίκτυο (όπως διαφημίσεις και φωτογραφίες) στις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα cookies τρίτων στις ιστοσελίδες τους:

 1. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τη χρήση των cookies από το Facebook και πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε στη διεύθυνση https://en-en.facebook.com/policies/cookies/
 2. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies από το Instagram και πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε στη διεύθυνση https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig
 3. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τη χρήση των cookies από την Google και πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε στη διεύθυνση https://support.google.com/chrome/answer/95647
 4. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies από το Tik-Tok και πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε στη διεύθυνση https://www.tiktok.com/legal/cookie-policy?lang=en
 5. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies από το Pinterest και πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε στη διεύθυνση https://policy.pinterest.com/en/cookies

Το Facebook, το Instagram, το TikTok, το Pinterest και η Google συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε αυτούς τους ιστότοπους και τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων της συσκευής και των πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητά σας, χωρίς να απαιτείται καμία πρόσθετη ενέργεια εκ μέρους σας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν έχετε λογαριασμό Facebook, Instagram ή Google και αν είστε συνδεδεμένοι ή όχι.

Η NaniNails δεν μπορεί να επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται από τρίτους.

Η NaniNails δεν χρησιμοποιεί cookies για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου μας και στην παρούσα πολιτική.

Cookies που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο

ΟΝΟΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Τεχνικά cookies

 • Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την περιήγηση σε ιστότοπους και τη χρήση ειδικών λειτουργιών του ιστότοπου. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα cookies, ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

Λειτουργικά cookies

 • Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές αποτελούν μέρος των εκθέσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση του δικτυακού τόπου. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται είναι ανώνυμα.

 

Cookies μάρκετινγκ και προώθησης

 • Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που ταιριάζουν στον χρήστη και στα ενδιαφέροντά του. Τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση και τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας που βλέπει ο πελάτης κατά την επίσκεψή του σε ορισμένους ιστότοπους. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies τρίτων (π.χ. Google Analytics για την ανάλυση της επισκεψιμότητας). Αυτά τα cookies ανήκουν σε τρίτους και εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στην ανάγνωση ή την καταγραφή αυτών των δεδομένων.

 

Μεταφορά σε τρίτες χώρες

Η NaniNails χρησιμοποιεί τα εργαλεία και τις υπηρεσίες εταιρειών και κοινωνικών δικτύων που δεν λειτουργούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας προειδοποιήσουμε ότι τρίτα μέρη ενδέχεται να διαβιβάσουν τα προσωπικά σας δεδομένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αυτά κοινοποιούνται σε υπηρεσίες πληροφοριών σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μας ενδιαφέρει η προστασία των δεδομένων σας και γι' αυτό έχουμε δρομολογήσει μηχανισμούς που θα επιτρέψουν ένα ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο προστασίας.

Θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω για όλα τα μέτρα που λαμβάνονται και θα τροποποιήσουμε τις πολιτικές μας μετά την ολοκλήρωση των εν εξελίξει διαδικασιών. Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς τρίτα μέρη αλλάζουν τους κανόνες προστασίας δεδομένων τους, δείτε τους ακόλουθους συνδέσμους:

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US.

https://web.facebook.com/policy.php?_rdc=1&_rdr

 • Ποια cookies χρησιμοποιεί η Meta Platforms Ireland Ltd.

Η Meta Platforms Ireland Ltd. (εφεξής Meta) χρησιμοποιεί cookies εάν έχετε λογαριασμό στο Facebook, εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα της Meta, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας και των εφαρμογών του Facebook, ή εάν επισκέπτεστε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές που χρησιμοποιούν προϊόντα του Facebook (συμπεριλαμβανομένου του κουμπιού Like ή άλλων τεχνολογιών του Facebook).

Τα cookies επιτρέπουν στη Meta να σας προσφέρει τα προϊόντα της και να κατανοεί τις πληροφορίες που λαμβάνει για εσάς, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τη χρήση άλλων ιστότοπων και εφαρμογών, ανεξάρτητα από το αν είστε εγγεγραμμένοι ή συνδεδεμένοι.

Τα cookies βοηθούν στην παροχή, την προστασία και τη βελτίωση των προϊόντων Meta, για παράδειγμα με την εξατομίκευση του περιεχομένου, την προσαρμογή και τη μέτρηση των διαφημίσεων και την παροχή ασφαλέστερης εμπειρίας. Παρόλο που τα cookies που χρησιμοποιεί το Facebook μπορεί να αλλάζουν κατά καιρούς σύμφωνα με τις βελτιώσεις και τις ενημερώσεις των προϊόντων Meta, χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς: επαλήθευση ταυτότητας, ασφάλεια και ακεραιότητα των ιστότοπων και των προϊόντων, καταπολέμηση δραστηριοτήτων που παραβιάζουν τους κανόνες του Facebook ή εμποδίζουν με άλλο τρόπο την κατάλληλη παροχή των προϊόντων Meta, διαφήμιση, συστάσεις, ανάλυση και μέτρηση, μέτρηση της επιτυχίας των διαφημιστικών εκστρατειών για εταιρείες που χρησιμοποιούν προϊόντα της Meta, ενεργοποίηση εκστρατειών για εταιρείες που χρησιμοποιούν προϊόντα Meta, δυνατότητα απενεργοποίησης διαφημίσεων με βάση τη δραστηριότητα σε άλλους ιστότοπους στο Facebook, παροχή περιεχομένου σχετικού με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, απόδοση, ανάλυση και έρευνα.

Η Meta χρησιμοποιεί cookies και λαμβάνει δεδομένα όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές της, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων συσκευής και δραστηριότητας, χωρίς να απαιτείται καμία πρόσθετη ενέργεια εκ μέρους σας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν έχετε λογαριασμό στο Facebook και είστε συνδεδεμένοι ή όχι.

Τα cookies βοηθούν στην παροχή, την προστασία και τη βελτίωση των προϊόντων Meta, για παράδειγμα με την εξατομίκευση του περιεχομένου, την προσαρμογή και τη μέτρηση των διαφημίσεων και την παροχή ασφαλέστερης εμπειρίας. Παρόλο που τα cookies που χρησιμοποιεί το Facebook μπορεί να αλλάζουν κατά καιρούς σύμφωνα με τις βελτιώσεις και τις ενημερώσεις των προϊόντων meta, χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Επαλήθευση ταυτότητας: Χρησιμοποιούμε cookies για να επαληθεύσουμε τον λογαριασμό σας και να καθορίσουμε αν έχετε συνδεθεί για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προϊόντα Meta και να εμφανίσετε το κατάλληλο περιεχόμενο και τις κατάλληλες λειτουργίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι καθώς μεταβαίνετε από τη μία σελίδα του Facebook στην άλλη. Τα cookies χρησιμεύουν επίσης για να υπάρχει στη μνήμη το πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέεστε συνεχώς στο Facebook και για να διευκολύνουν τη σύνδεση μέσω εφαρμογών και ιστότοπων τρίτων.
 • • Ασφάλεια και ακεραιότητα του ιστότοπου και των προϊόντων: Χρησιμοποιούμε cookies για την προστασία του λογαριασμού χρήστη, των δεδομένων και των προϊόντων Meta. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies για να εντοπίσουμε και να επιβάλουμε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας όταν κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν λογαριασμό χρήστη του Facebook χωρίς εξουσιοδότηση, για παράδειγμα μαντεύοντας γρήγορα διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για την αποθήκευση πληροφοριών που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε τον λογαριασμό σας εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή να ζητήσουμε πρόσθετο έλεγχο ταυτότητας εάν μας ενημερώσετε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί.
 • Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για την καταπολέμηση δραστηριοτήτων που παραβιάζουν τις πολιτικές μας ή εμποδίζουν με άλλο τρόπο την κατάλληλη παροχή προϊόντων meta. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για την καταστολή των προσπαθειών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ηλεκτρονικού «ψαρέματος», επειδή μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε τους υπολογιστές που δημιουργούν πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook. Με τη βοήθεια των cookies, εντοπίζουμε επίσης υπολογιστές που έχουν μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό και λαμβάνουμε μέτρα για την αποτροπή πρόσθετων ζημιών. Επιπλέον, τα cookies εμποδίζουν άτομα κάτω της προβλεπόμενης ηλικίας να εγγραφούν για να αποκτήσουν λογαριασμό στο Facebook. Διαφήμιση, συστάσεις, ανάλυση και μέτρηση: Τα cookies μάς βοηθούν να προβάλλουμε διαφημίσεις και να κάνουμε συστάσεις για επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς σε άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τους στόχους τους. Για παράδειγμα, τα cookies μάς βοηθούν να προβάλλουμε διαφημίσεις σε χρήστες που έχουν επισκεφθεί προηγουμένως τον ιστότοπο μιας εταιρείας, έχουν αγοράσει τα προϊόντα της ή έχουν χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές της, καθώς και να προτείνουμε προϊόντα και υπηρεσίες με βάση αυτή τη δραστηριότητα.  Τα cookies μάς επιτρέπουν επίσης να περιορίσουμε τον αριθμό των φορών που προβάλλεται μια διαφήμιση, ώστε να μην βλέπετε την ίδια διαφήμιση συνεχώς.
 • Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για τη μέτρηση της απόδοσης των διαφημιστικών εκστρατειών για εταιρείες που χρησιμοποιούν προϊόντα Meta. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μετρήσουμε τον αριθμό των φορών που έχει προβληθεί μια διαφήμιση και να υπολογίσουμε το κόστος της διαφήμισης. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να μετρήσουμε πόσες φορές οι χρήστες, για παράδειγμα, κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση ή την προβάλλουν.
 • Τα cookies μάς επιτρέπουν να προβάλλουμε διαφημίσεις και να μετράμε την απόδοσή τους σε διάφορα προγράμματα περιήγησης και συσκευές που χρησιμοποιούνται από το ίδιο άτομο. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποτρέψουμε τα cookies από το να σας εμφανίζουν συνεχώς την ίδια διαφήμιση σε διαφορετικές συσκευές που χρησιμοποιείτε.
 • Τα cookies μάς επιτρέπουν επίσης να αποκτήσουμε εικόνα για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα meta και τους χρήστες που αλληλεπιδρούν με τις διαφημίσεις, τους ιστότοπους και τις εφαρμογές των διαφημιζόμενων, καθώς και για τις εταιρείες που χρησιμοποιούν προϊόντα του Facebook. Για παράδειγμα, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν ποιες ομάδες ανθρώπων δηλώνουν ότι τους αρέσει η σελίδα τους στο Facebook ή χρησιμοποιούν τις εφαρμογές τους, ώστε να μπορούν να παρέχουν πιο σχετικό περιεχόμενο και να αναπτύσσουν λειτουργίες που είναι πιθανό να ενδιαφέρουν τους πελάτες τους. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση διαφημίσεων με βάση τη δραστηριότητα σε άλλους ιστότοπους στο Facebook.
 • Χαρακτηριστικά και υπηρεσίες του ιστότοπου: Τα cookies μάς επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε τις λειτουργίες που χρειαζόμαστε για την παροχή των προϊόντων meta. Για παράδειγμα, τα cookies μάς βοηθούν να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις, να γνωρίζουμε πότε έχετε δει ή αλληλεπιδράσει με το περιεχόμενο του προϊόντος Meta και να σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και εμπειρία. Τα cookies, για παράδειγμα, μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε προτάσεις σε εσάς και σε άλλους και να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο σε άλλους ιστότοπους που περιέχουν τα κοινωνικά μας πρόσθετα. Εάν είστε διαχειριστής του ιστότοπου, τα cookies σάς επιτρέπουν να μεταβείτε από την ανάρτηση σε έναν προσωπικό λογαριασμό χρήστη στο Facebook στην ανάρτηση από τον ιστότοπο και αντίστροφα. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να παρέχουμε περιεχόμενο σχετικό με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε πληροφορίες σε ένα cookie που έχει οριστεί στο πρόγραμμα περιήγησης ή στη συσκευή σας, το οποίο επιτρέπει την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ιστότοπου στην επιθυμητή γλώσσα.
 • Απόδοση: Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης. Για παράδειγμα, τα cookies μάς επιτρέπουν να δρομολογούμε την κυκλοφορία μεταξύ των διακομιστών και να διαπιστώνουμε πόσο γρήγορα φορτώνονται τα προϊόντα Meta σε διαφορετικούς ανθρώπους. Με τα cookies, καταγράφουμε επίσης την αναλογία οθόνης προς παράθυρο και τις διαστάσεις που χρησιμοποιείτε και καθορίζουμε αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία υψηλής αντίθεσης, ώστε να μπορούμε να εμφανίζουμε σωστά τους ιστότοπους και τις εφαρμογές.
 • Ανάλυση και έρευνα: Χρησιμοποιούμε cookies για να αποκτήσουμε εικόνα της χρήσης των προϊόντων Meta, ώστε να μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να καθορίσουμε πώς χρησιμοποιείται η Υπηρεσία Facebook, να αναλύσουμε ποια μέρη των προϊόντων Facebook είναι πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα για τους χρήστες και να εντοπίσουμε λειτουργίες που μπορούν να βελτιωθούν.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται από το Facebook τοποθετούνται επίσης στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας εάν πρόκειται για προϊόντα που παρέχονται από άλλα μέλη των εταιρειών Meta και από ιστότοπους και εφαρμογές που παρέχονται από άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν προϊόντα Meta, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που ενσωματώνουν τεχνολογίες Meta στους ιστότοπους και τις εφαρμογές τους.

Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σας ενδέχεται, εκτός από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, να συλλέγονται από άλλους συνεργάτες της Meta, καθώς και από άλλες εταιρείες που ενδέχεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Meta.

Το Facebook χρησιμοποιεί cookies και λαμβάνει πληροφορίες όταν επισκέπτεστε αυτούς τους ιστότοπους και τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων συσκευής και δραστηριότητας, χωρίς καμία πρόσθετη ενέργεια εκ μέρους σας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν έχετε λογαριασμό χρήστη στο Facebook και είστε συνδεδεμένοι ή όχι.

Χρησιμοποιούν και άλλα μέρη cookies σχετικά με τα προϊόντα Meta;

Ναι, άλλα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies στα προϊόντα Meta για να παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς και σε εταιρείες που διαφημίζονται στο Facebook.

Για παράδειγμα, οι συνεργάτες μας για τις μετρήσεις χρησιμοποιούν cookies στα προϊόντα Meta για να βοηθήσουν τους διαφημιστές να κατανοήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών και να συγκρίνουν τον αντίκτυπο αυτών των εκστρατειών με διαφημίσεις που εμφανίζονται σε άλλους ιστότοπους και σε άλλες εφαρμογές.

Τρίτα μέρη χρησιμοποιούν επίσης cookies στους δικούς τους ιστότοπους και στις δικές τους εφαρμογές σε σχέση με τα προϊόντα Meta. Για να μάθετε πώς άλλα μέρη χρησιμοποιούν cookies, ανατρέξτε στις πολιτικές τους.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ τον τρόπο με τον οποίο το Facebook χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων;

Ένας από τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούμε cookies είναι για να σας εμφανίζουμε χρήσιμες και σχετικές διαφημίσεις στο Facebook και εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο το Facebook χρησιμοποιεί τα δεδομένα για την προβολή διαφημίσεων χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που περιγράφονται παρακάτω. Τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας σχετικά με τις υπηρεσίες Meta που χρησιμοποιεί η NaniNails μπορούν να ρυθμιστούν και να ενημερωθούν μέσω του εργαλείου του υπεύθυνου επεξεργασίας που παρέχεται στη σελίδα http://www.naninails.gr/.  

Όλοι:

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις online διαφημίσεις ενδιαφέροντος που προβάλλονται από το Facebook και άλλες εταιρείες μέσω της Digital Advertising Alliance στις ΗΠΑ, της Digital Advertising Alliance of Canada στον Καναδά ή της European Interactive Digital Advertising Association στην Ευρώπη ή μέσω των ρυθμίσεων της κινητής συσκευής. Λάβετε υπόψη ότι το λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων και τα εργαλεία που περιορίζουν τη χρήση των cookies ενδέχεται να επηρεάσουν αυτούς τους ελέγχους.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση στο Διαδίκτυο:

Οι διαφημιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Meta χρησιμοποιούν κυρίως cookies και παρόμοιες τεχνολογίες ως μέρος των υπηρεσιών τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν γενικά τα cookies και τις επιλογές που προσφέρουν, εξερευνήστε τους ακόλουθους πόρους: Digital Advertising Alliance, Digital Advertising Alliance of Canada και European Interactive Digital Advertising Association.

Διαχείριση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας:

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης ή η συσκευή σας μπορεί να περιέχει ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να επιλέξετε εάν τα cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και παρέχουν τη δυνατότητα διαγραφής των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα στοιχεία ελέγχου, ανατρέξτε στη βοήθεια για το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας. Εάν απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ορισμένα τμήματα των προϊόντων του Facebook ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

Ο σκοπός και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής και της περαιτέρω επεξεργασίας και χρήσης των δεδομένων από το Facebook/Instagram, καθώς και τα δικαιώματά σας σχετικά με το θέμα αυτό και οι δυνατότητες ρυθμίσεων απορρήτου είναι διαθέσιμα στις ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων του Facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/policy.php και στις ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων του Instagram στη διεύθυνση: https://help.instagram.com/402411646841720.

Εάν δεν θέλετε το Facebook/Instagram να αντιστοιχίσει τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας απευθείας στο προφίλ σας στο Facebook/Instagram, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Facebook/Instagram πριν επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να αποτρέψετε εντελώς τη φόρτωση των επεκτάσεων του προγράμματος Facebook/Instagram χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα για το πρόγραμμα περιήγησής σας, π.χ. χρησιμοποιώντας το «Facebook Blocker» (https://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

-Ποια cookies χρησιμοποιεί η Google LLc και οι θυγατρικές της

Ο ιστότοπος http://www.naninails.gr/ χρησιμοποιεί επίσης ορισμένες υπηρεσίες της Google βάσει των οποίων, μέσω cookies και της Google LLC, συλλέγει ορισμένα προσωπικά δεδομένα (στο εξής: Google).

Όταν μιλάμε για υπηρεσίες Google, ο προαναφερθείς όρος θεωρείται ότι είναι:

- εφαρμογές της Google,

- ιστότοποι και

- συσκευές όπως το Search, το YouTube και πλατφόρμες Google Home όπως το πρόγραμμα περιήγησης chrome και το λειτουργικό σύστημα android

- προϊόντα που ενσωματώνονται σε εφαρμογές και ιστότοπους τρίτων, όπως διαφημίσεις και

- ενσωματωμένοι χάρτες Google Maps.

Όταν είστε συνδεδεμένοι και αλληλεπιδράτε με ορισμένες υπηρεσίες της Google, όπως για παράδειγμα όταν δημοσιεύετε ένα σχόλιο για ένα βίντεο στο YouTube, το όνομα και η φωτογραφία σας θα εμφανίζονται δίπλα στη δραστηριότητά σας. Η Google μπορεί επίσης να εμφανίσει αυτές τις πληροφορίες σε διαφημίσεις, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας.

Η Google μπορεί να μοιράζεται ορισμένες κατηγορίες δεδομένων δημόσια και με τους συνεργάτες της, όπως διαφημιστές ή προγραμματιστές. Η Google επιτρέπει επίσης σε ορισμένους συνεργάτες να συλλέγουν πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας για σκοπούς διαφήμισης και μέτρησης μέσω των δικών της cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών.

Η Google χρησιμοποιεί cookies για πολλούς σκοπούς. Για παράδειγμα, για να θυμόμαστε τις ρυθμίσεις ασφαλούς αναζήτησης, για να κάνουμε τις διαφημίσεις που βλέπετε πιο σχετικές με εσάς, για να μετράμε τους επισκέπτες μιας συγκεκριμένης σελίδας, για να σας βοηθήσουμε να εγγραφείτε σε μεμονωμένες υπηρεσίες της Google, για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας ή για να θυμόμαστε τις ρυθμίσεις των διαφημίσεών σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα με τους τύπους των cookies που χρησιμοποιεί η Google και να μάθετε επίσης πώς η Google και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν cookies στη διαφήμιση.

1. Χρήση των cookies «Ρυθμίσεις»

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στους ιστότοπους της Google να θυμούνται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης ενός ιστότοπου, όπως η γλώσσα ή η περιοχή που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, όταν θυμάται σε ποια περιοχή βρίσκεστε, ο ιστότοπος μπορεί να προσφέρει τοπικές καιρικές συνθήκες ή ειδήσεις για την κίνηση στους δρόμους. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου, τη γραμματοσειρά και άλλα μέρη των ιστοσελίδων που μπορείτε να προσαρμόσετε.

Εάν χαθούν οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο cookie ρυθμίσεων, η χρήση του ιστότοπου μπορεί να χάσει τη λειτουργικότητά του, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να εμποδίσει τη λειτουργία του ιστότοπου.

Παράδειγμα:

Οι περισσότεροι χρήστες της Google έχουν ένα cookie ρυθμίσεων που ονομάζεται «NID» στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Το πρόγραμμα περιήγησης στέλνει αυτό το cookie με τα αιτήματα σε ιστότοπους της Google. Το cookie «NID» περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως η γλώσσα που επιλέξατε (π.χ. Αγγλικά), πόσα αποτελέσματα αναζήτησης θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα (π.χ. 10 ή 20) και αν θέλετε να ενεργοποιηθεί το φίλτρο ασφαλούς αναζήτησης της Google.

2. Χρήση της των cookies «Ασφάλεια»

Η Google χρησιμοποιεί cookies ασφαλείας για την πιστοποίηση της ταυτότητας των χρηστών και την προστασία των δεδομένων των χρηστών από μη εξουσιοδοτημένα μέρη.

Παράδειγμα:

Η Google χρησιμοποιεί cookies «SID» και «HSID» που περιέχουν ψηφιακά υπογεγραμμένα και κρυπτογραφημένα αρχεία καταγραφής του αναγνωριστικού λογαριασμού Google του χρήστη και την ώρα της τελευταίας σύνδεσης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο cookies επιτρέπει στην Google να αποκλείει πολλούς τύπους επιθέσεων, όπως η απόπειρα κλοπής του περιεχομένου των φορμών που έχετε συμπληρώσει σε ιστοσελίδες.

3. Χρήση των cookies «Διαδικασίες»

Τα cookies διαδικασίας βοηθούν τους ιστότοπους να λειτουργούν και να παρέχουν τις υπηρεσίες που περιμένουν οι επισκέπτες του ιστότοπου, για παράδειγμα, τους βοηθούν στην πλοήγηση στους ιστότοπους ή στην πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Χωρίς αυτά τα cookies, ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Παράδειγμα:

Η Google χρησιμοποιεί ένα cookie που ονομάζεται «lbcs» και επιτρέπει στα Έγγραφα Google να ανοίγουν πολλαπλά έγγραφα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Ο αποκλεισμός αυτού του cookie θα εμπόδιζε τη σωστή λειτουργία των Εγγράφων Google.

4. Χρήση των cookies «Διαφήμιση»

Αυτή η κατηγορία cookies βοηθά την Google να κάνει τη διαφήμιση πιο ενδιαφέρουσα για τους χρήστες και πιο πολύτιμη για τους εκδότες και τους διαφημιστές. Τα cookies χρησιμοποιούνται συνήθως για την επιλογή των διαφημίσεων με βάση τη συνάφεια τους με τον χρήστη, για τη βελτίωση των αναφορών απόδοσης της καμπάνιας και για την αποφυγή επανάληψης των ίδιων διαφημίσεων σε έναν μεμονωμένο χρήστη.

Παράδειγμα:

Τα cookies Nid και SID χρησιμοποιούνται από την Google για την εξατομίκευση των διαφημίσεων σε προϊόντα της Google, όπως το Google Search. Για παράδειγμα, η Google χρησιμοποιεί αυτά τα cookies για να θυμάται τις τελευταίες σας αναζητήσεις, τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις σας με διαφημίσεις ή αποτελέσματα αναζήτησης διαφημιζόμενων και τις επισκέψεις σας σε ιστότοπους διαφημιζόμενων. Το τελευταίο σας επιτρέπει να προβάλλετε εξατομικευμένες διαφημίσεις στο Google.

Η Google χρησιμοποιεί επίσης ένα ή περισσότερα cookies για τις διαφημίσεις που προβάλλει στο Διαδίκτυο. Ένα από τα κύρια διαφημιστικά cookies σε ιστότοπους εκτός Google ονομάζεται «IDE» και αποθηκεύεται στα προγράμματα περιήγησης υπό τον τομέα Διαδικτύου doubleclick.net. Ένα άλλο cookie του ίδιου τύπου αποθηκεύεται στον τομέα Διαδικτύου google.com και ονομάζεται «ANID».

Η Google χρησιμοποιεί επίσης τα DSID, FLC, AID, TAID και exchange_uid. Άλλα προϊόντα της Google, όπως το YouTube, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούν αυτά τα cookies για να προβάλλουν πιο σχετικές διαφημίσεις.

Ορισμένες φορές μπορεί να οριστούν διαφημιστικά cookies στον τομέα του ιστότοπου που έχετε επισκεφθεί. Σε περίπτωση διαφήμισης σε ολόκληρο τον ιστό, τα cookies «__gads» ή «__gac» ενδέχεται να τοποθετηθούν στον τομέα του ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Σε αντίθεση με τα cookies που έχουν οριστεί σε τομείς της Google, η Google δεν μπορεί να διαβάσει αυτά τα cookies όταν βρίσκεστε σε ιστότοπους όπου δεν έχουν οριστεί cookies.

Σκοπός τους είναι η μέτρηση των αλληλεπιδράσεων με τις διαφημίσεις στον συγκεκριμένο τομέα και η αποφυγή της υπερβολικής προβολής των ίδιων διαφημίσεων στους χρήστες.

Η Google χρησιμοποιεί επίσης cookies μετατροπής, των οποίων ο κύριος σκοπός είναι να βοηθήσει τους διαφημιστές να προσδιορίσουν πόσες φορές οι χρήστες που κάνουν κλικ στη διαφήμισή τους αγοράζουν πραγματικά τα προϊόντα τους.

5. Χρήση των cookies «Κατάσταση συνεδρίας»

Οι ιστότοποι συχνά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το ποιες σελίδες επισκέπτονται οι χρήστες συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από συγκεκριμένες σελίδες. Αυτά τα «cookies κατάστασης συνεδρίας» βοηθούν την Google να βελτιώσει τις υπηρεσίες της για να προσφέρει στους χρήστες καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Ο αποκλεισμός ή η διαγραφή αυτών των cookies δεν θα καταστήσει τον ιστότοπο μη χρησιμοποιήσιμο.

Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανώνυμη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της διαφήμισης pay-per-click (πληρωμή ανά κλικ) και της διαφήμισης θυγατρικών.

Παράδειγμα:

Ένα cookie που ονομάζεται «recently_watched_video_id_list» χρησιμοποιείται για να καταγράφει το YouTube ποια βίντεο έχει παρακολουθήσει πρόσφατα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης.

6. Χρήση των cookies «Analytics»

Η Google (Universal) Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης της Google Ireland Limited (www.google.de) που λειτουργεί σύμφωνα με τους ιρλανδικούς κανονισμούς, με έδρα το Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (www.google.co.uk), χρησιμοποιείται για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου http://www.naninails.gr/. Όταν τα δεδομένα διαβιβάζονται στην Google και αποθηκεύονται σε διακομιστές που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Google LLC είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το σύστημα προστασίας δεδομένων EU-US Privacy Shield.

Το Google (Universal) Analytics χρησιμοποιεί μεθόδους που επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου από εσάς, όπως τα cookies. Οι πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς μεταδίδονται συνήθως σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η ενεργοποίηση της ανωνυμοποίησης IP σε αυτόν τον ιστότοπο συντομεύει τη διεύθυνση IP πριν από τη μετάδοση εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων συμβαλλομένων μερών της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Η πλήρης διεύθυνση IP μεταδίδεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και συντομεύεται εκεί. Η ανώνυμη διεύθυνση IP που αποστέλλεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο πλαίσιο των Google Analytics δεν συσχετίζεται με άλλα δεδομένα της Google. Αφού ολοκληρώσουμε τη χρήση των Google Analytics, τα δεδομένα που συλλέγονται σε αυτό το πλαίσιο θα διαγραφούν.

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή δεδομένων που παράγονται από την Google σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Google, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης που είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Μια άλλη επιλογή είναι να αποτρέψετε τη μελλοντική συλλογή δεδομένων των Google Analytics σε αυτόν τον ιστότοπο κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Το cookie εξαίρεσης αποθηκεύεται στην κινητή συσκευή σας. Εάν διαγράψετε τα cookies, θα πρέπει να κάνετε ξανά κλικ στον ίδιο σύνδεσμο.

Μπορείτε να εξαγάγετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας ή να τα διαγράψετε από τον λογαριασμό σας Google ανά πάσα στιγμή.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξαγάγετε ένα αντίγραφο του περιεχομένου σας από τον λογαριασμό σας Google για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας ή να το χρησιμοποιήσετε σε μια υπηρεσία εκτός Google.

Για να διαγράψετε τα δεδομένα σας, μπορείτε:

•Να διαγράψετε περιεχόμενο από ορισμένες υπηρεσίες της Google.

•Να αναζητήσετε και στη συνέχεια να διαγράψετε συγκεκριμένα στοιχεία από τον λογαριασμό σας μέσω της σελίδας «Η δραστηριότητά μου».

•Να διαγράψετε ορισμένα προϊόντα της Google, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που σχετίζονται με αυτά.

•Να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας Google.

•Να διαγράψετε τα δεδομένα σας.

A.1. Διαγραφή όλων των cookies από τον υπολογιστή σας:

Εάν αφαιρέσετε τα cookies, θα αποσυνδεθείτε από τον ιστότοπο και οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις σας μπορούν να διαγραφούν.

Πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε το Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.

4. Στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια», κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις περιεχομένου.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Cookies.

6. Στην περιοχή «Όλα τα cookies και τα δεδομένα του ιστότοπου», κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση όλων.

7. Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στην επιλογή Διαγραφή όλων.

A.2. Διαγραφή των cookies ενός συγκεκριμένου ιστότοπου:

Πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε το Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.

4. Στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια», κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις περιεχομένου.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Cookies.

6. Στην ενότητα «Όλα τα cookies και τα δεδομένα του ιστότοπου», αναζητήστε το όνομα του ιστότοπου.

7. Στα δεξιά της τοποθεσίας, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση .

A.3. Διαγραφή των cookies για ορισμένες περιόδους:

Πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε το Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα εργαλεία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή δεδομένων περιήγησης.

4. Στο επάνω μέρος, πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή «Διαγραφή των ακόλουθων στοιχείων».

5. Επιλέξτε μια περίοδο, όπως η προηγούμενη ώρα ή η προηγούμενη ημέρα.

6. Τσεκάρετε το πλαίσιο επιλογής «Cookies και άλλα δεδομένα του ιστότοπου». Αποεπιλέξτε όλες τις άλλες επιλογές.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή δεδομένων επισκόπησης

B. Αλλαγή των ρυθμίσεων cookies της Google

Μπορείτε να επιτρέψετε ή να αποκλείσετε τα cookies που αποθηκεύονται από ιστότοπους.

B.1. Επιτρέποντας ή αποκλείοντας τα cookies από προεπιλογή

1. Ανοίξτε το Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.

4. Στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια», κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις περιεχομένου.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Cookies.

6. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την επιλογή Να επιτρέπεται σε τοποθεσίες να αποθηκεύουν και να διαβάζουν δεδομένα cookies.

B.2. Αποκλεισμός cookies από άλλους ιστότοπους

Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, μπορείτε να επιτρέπετε τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο και να αποκλείετε τα cookies από άλλους ιστότοπους που έχουν διαφημίσεις ή εικόνες σε αυτόν τον ιστότοπο. Για να αποκλείσετε τα cookies τρίτων, ενεργοποιήστε την επιλογή Αποκλεισμός cookies τρίτων.

Όλα τα cookies και τα δεδομένα του ιστότοπου από άλλους ιστότοπους θα αποκλείονται, ακόμη και αν ο ιστότοπος επιτρέπεται στη λίστα εξαιρέσεων.

B.3. Αποδοχή ή αποκλεισμός των cookies ενός συγκεκριμένου ιστότοπου

Εάν επιτρέπετε τα cookies από προεπιλογή, μπορείτε να αποκλείσετε τα cookies από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

1. Ανοίξτε το Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.

4. Στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια», κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις περιεχομένου.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Cookies.

6. Δίπλα στις επιλογές «Αποκλεισμός», «Διαγραφή κατά την έξοδο» ή «Επιτρέπεται», κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.

7. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση Διαδικτύου.

8. Για να κάνετε εξαίρεση για ολόκληρο τον τομέα, εισαγάγετε [*.] μπροστά από το όνομα του τομέα. Για παράδειγμα, το [*.] google.com θα ισχύει για τα drive.google.com και calendar.google.com.

Μπορείτε επίσης να δώσετε μια διεύθυνση IP ή μια διαδικτυακή διεύθυνση που δεν αρχίζει με http://.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.

10. Για να καταργήσετε μια εξαίρεση που δεν θέλετε πλέον, κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα στα δεξιά του ιστότοπου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.

Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε το Chromebook στη δουλειά ή στο σχολείο, ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση. Εάν χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια, καλέστε τον διαχειριστή.

B.4. Διαγραφή cookies μετά το κλείσιμο του Chrome

Μπορείτε να επιτρέψετε στους ιστότοπους να θυμούνται πληροφορίες κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας περιήγησης, αλλά να διαγράφουν αυτόματα τα cookies όταν κλείνετε το Chrome.

1. Ανοίξτε το Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.

4. Στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια», κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις περιεχομένου.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Cookies.

6. Ενεργοποιήστε την επιλογή Διατήρηση τοπικών δεδομένων μόνο μέχρι να εγκαταλείψω το πρόγραμμα περιήγησης.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή υπάρχουν ασάφειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Google και το γραφείο προστασίας προσωπικών δεδομένων της, καθώς και με την Κρατική Επιθεώρηση Προστασίας Δεδομένων - VDAI.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγχετε ή/και να διαγράφετε τα cookies όπως επιθυμείτε.

Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, ενώ οι ρυθμίσεις των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης σάς επιτρέπουν να αποκλείσετε την αποθήκευση των cookies.

Εάν αποκλείσετε τα cookies, ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόζετε χειροκίνητα ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο και ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Ο επισκέπτης μπορεί να αλλάξει τον τρόπο χρήσης των cookies, με τη συγκατάθεση που έχει δώσει ως μέρος των ρυθμίσεων απορρήτου στον ιστότοπό μας ή στο πρόγραμμα περιήγησης ή στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού ή της αφαίρεσης των cookies που προέρχονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα (και άλλους ιστότοπους). Για να το κάνετε αυτό, αλλάξτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής σας. Η μέθοδος αφαίρεσης ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται. Πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies θα βρείτε στην καρτέλα «Βοήθεια». Η διαγραφή των cookies δεν είναι το ίδιο με τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων από τον υπεύθυνο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνονται μέσω των cookies.

Για παράδειγμα, στον Internet Explorer τα cookies μπορούν να αλλάξουν από το μενού: Εργαλεία -> Επιλογές Internet -> Απόρρητο, στο Mozilla Firefox: Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο, και στο Google Chrome: Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων -> Απόρρητο -> Ρυθμίσεις περιεχομένου -> Cookies. Οι διαδρομές πρόσβασης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies σε κινητό τηλέφωνο ή άλλη κινητή συσκευή στο εγχειρίδιο χρήσης του συγκεκριμένου τηλεφώνου ή της συγκεκριμένης κινητής συσκευής.

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε τα cookies τρίτων και να αποδεχτείτε τα cookies που χρησιμοποιούνται απευθείας από τον υπεύθυνο επεξεργασίας (επιλογή «αποκλεισμός των cookies τρίτων»).

Ποιες συνέπειες θα έχει η διαγραφή ή ο αποκλεισμός των cookies

Ο περιορισμός της χρήσης των cookies σε μια συγκεκριμένη συσκευή εμποδίζει ή δυσχεραίνει σημαντικά την ορθή χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα διατήρησης μιας συνεδρίας σύνδεσης.

Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, ενώ οι ρυθμίσεις των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης σάς επιτρέπουν να αποκλείσετε την αποθήκευση των cookies. Εάν αποκλείσετε τα cookies, ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόζετε χειροκίνητα ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο και ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Η NaniNails σας επιτρέπει να ενημερώνετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση https://www.naninails.gr/#cookies.

Πώς να διαγράψετε τα cookies

Εάν δεν θέλετε να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας ιστότοπου στον ιστότοπό μας, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι για την απενεργοποίηση της αποθήκευσης των cookies για διάφορες υπηρεσίες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στους ακόλουθους ιστότοπους:

www.allaboutcookies.org

www.youronlinechoices.com/hr

www.aboutads.info/choices

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy

 

 Εκτός από τα παραπάνω, οι ακόλουθοι ιστότοποι μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά:

European Interactive Digital Advertising Alliance (EU)

Safari (Desktop)

Internet Advertising Bureau (US)

Safari (Mobile)

Internet Advertising Bureau (EU)

Android Browser

Google Chrome

Opera

Internet Explorer

Opera Mobile

Mozilla Firefox

 

Άλλες ερωτήσεις

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μέσω email στη διεύθυνση: info@naninails.gr ή στη διεύθυνση, NaniNails, Baška 278, 739 01 Baška.

Κορυφή

Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου

Εγγυόμαστε την ασφάλεια όλων των δεδομένων σας.

Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 119, 4 Μαΐου 2016, σελ. 1, στο εξής: Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), ο οποίος ισχύει πλήρως από τις 25 Μαΐου 2018 σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τον νόμο XIII-1426 της 30ής Ιουνίου 2018 για την τροποποίηση του νόμου αριθ. I-1374 (διαθέσιμος μόνο στα Ελληνικά εδώ) («Νόμος για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα») ή σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην Ελληνική Δημοκρατία και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, η NANI NAILS s.r.o. , Baška 278, ταχυδρομικός κώδικας 73901, εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο που τηρείται από το περιφερειακό δικαστήριο της Οστράβας, τμήμα C, αριθ. εγγραφής 38419, MBO: 29391920, OIB:40826101879 (στο εξής: NANI NAILS), ως διαχειριστής της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της στον επιχειρησιακό τομέα και την εξυπηρέτηση πελατών, δημιούργησε την Πολιτική Απορρήτου.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου («Πολιτική») εξηγεί πώς η NaniNails συλλέγει, χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται στον ιστότοπο και είναι προσβάσιμα στη NaniNails μέσω της διεύθυνσης http://www.naninails.gr/.

Οι κανόνες απορρήτου βασίζονται στις ακόλουθες αρχές της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: αρχή της νομιμότητας, της διαφάνειας και της βέλτιστης πρακτικής, αρχή της περιορισμένης επεξεργασίας και της μείωσης του όγκου των δεδομένων, αρχή της ακρίβειας και της πληρότητας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αρχή της περιορισμένης αποθήκευσης, αρχή της ακεραιότητας και της εμπιστευτικότητας των δεδομένων, αρχή της ευθύνης, αρχή της εμπιστοσύνης και της δίκαιης επεξεργασίας, αρχή της ευκαιρίας (σκοπός της επεξεργασίας), αρχή της επεξεργασίας σε ανώνυμη (ανωνυμοποιημένη) μορφή.

Η πολιτική απορρήτου ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τη NaniNails, με σκοπό την ενημέρωση των χρηστών ή/και πελατών σχετικά με τις διαδικασίες επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων και τα δικαιώματά τους με σαφή και διαφανή τρόπο. Ειδικότερα, οι χρήστες ή/και οι πελάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσουν με τη NaniNails με αίτημα τροποποίησης ή συμπλήρωσης ή/και επικαιροποίησης των δεδομένων που τους αφορούν, καθώς και με αίτημα δήλωσης σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους επιθυμούν ή δεν επιθυμούν την επεξεργασία των δεδομένων τους.

H NaniNails δεσμεύεται να προστατεύει και να σέβεται την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε προσεκτικά την παρούσα πολιτική για να κατανοήσετε τον λόγο και τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και πώς θα τις χρησιμοποιήσουμε. Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, η NANI NAILS είναι ο «υπεύθυνος επεξεργασίας», δηλαδή αυτός που καθορίζει τις ανάγκες για τις οποίες, και τα μέσα με τα οποία, γίνεται η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Η NaniNails ως πάροχος του ιστότοπου http://www.naninails.gr/ είναι αφοσιωμένη στην προστασία του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων.

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα ή την παρούσα Πολιτική, χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

NaniNails s.r.o.

Baška 278, 739 01 Baška, Τσεχική Δημοκρατία

IN: 29391920, από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Οστράβας, τμήμα C, αριθ. εγγραφής 38419

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@naninails.gr ή στη διεύθυνση: NaniNails, Baška 278, 739 01 Baška.

Πώς και πότε συλλέγουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν είναι απαραίτητα για την ικανοποίηση των καταναλωτικών σας αναγκών ή για τις ανάγκες της επιχείρησής μας:

a) επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, όπως το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση παράδοσης·

b) τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται κατά την εγγραφή λογαριασμού χρήστη, την παραγγελία ή την κράτηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα [συγκεκριμένα: όνομα και επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός επικοινωνίας, διεύθυνση (οδός, αριθμός σπιτιού, αριθμός διαμερίσματος, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, χώρα), διεύθυνση κατοικίας/επιχείρησης/γραφείου (εάν διαφέρει από τη διεύθυνση παράδοσης), αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, και στην περίπτωση πελατών που δεν είναι εγγεγραμμένοι, δεδομένα όπως: όνομα και επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο και στοιχεία που απαιτούνται για την αποστολή]·

c) προσωπικά δεδομένα που παρέχονται για τη συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων·

d) άλλα δεδομένα, τα οποία λαμβάνονται ιδίως από τις δραστηριότητες του πελάτη στο Διαδίκτυο ή στα υποκαταστήματα της NaniNails, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που λαμβάνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή άλλων διαύλων επικοινωνίας με τον πελάτη, μέσω της χρήσης cookies και παρόμοιων τεχνολογιών·

e) όταν ο αγοραστής ή ο χρήστης του ιστότοπού μας εισάγει τα προσωπικά του δεδομένα μετά την εγγραφή του και, σε περίπτωση αγοράς, συνάπτει συμβατική σχέση που αποτελεί τη βάση για την αγορά προϊόντων και την παραγγελία υπηρεσιών κατ' επιλογή του πελάτη στον ιστότοπο http://www.naninails.gr/. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην τελευταία περίπτωση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία εσείς ως πελάτης ή χρήστης είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να προβούμε σε ενέργειες κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Η NaniNails συνιστά σε όλους τους πελάτες ή τους χρήστες του ιστότοπου να προσέχουν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού χρήστη τους. Συνιστούμε, όταν επιλέγετε έναν συνδυασμό χαρακτήρων για τον κωδικό πρόσβασης, να συνδυάζετε οπωσδήποτε κεφαλαία και πεζά γράμματα και αριθμούς. Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης με τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες. Συνιστούμε να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες).

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο να εκτελέσουμε ορισμένες ενέργειες, δηλαδή επειδή η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης ή για τη λήψη μέτρων πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης ή βάσει των έννομων συμφερόντων μας, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύουν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες των ατόμων που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα βάσει αυτών των νομικών βάσεων, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας. Εάν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Είναι απαραίτητο να ενημερώσετε τον υπεύθυνο επεξεργασίας σχετικά με την ανάκληση της συγκατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@naninails.gr ή στη διεύθυνση NaniNails s.r.o., Baška 278, 739 01 Baška. Η εν λόγω ανάκληση δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Η σύμβαση αγοράς συνάπτεται βάσει πρότασης που αποστέλλεται στον πωλητή από τον αγοραστή με τη μορφή συμπληρωμένου και υποβληθέντος εντύπου μέσω του δικτυακού τόπου του πωλητή, στον οποίο απέστειλε την πρόταση για τη σύναψή της. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μεταβίβαση των δικαιωμάτων κυριότητας των προϊόντων που επιθυμεί ο αγοραστής έναντι της τιμής αγοράς και υπό τους όρους που καθορίζονται στην εν λόγω παραγγελία.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα αυτόματα παραγόμενο μήνυμα σχετικά με την παραλαβή της παραγγελίας θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του πωλητή. Σε περίπτωση ανάγκης, είναι δυνατόν όλες οι πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία να αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη. Η παραλαβή της παραγγελίας περιέχει πληροφορίες ότι η παραγγελία έχει παραδοθεί στον πωλητή και αποτελεί επίσης αποδοχή της πρότασης για τη σύναψη της σύμβασης αγοράς.

Η αποδοχή της παραγγελίας περιέχει πληροφορίες σχετικά με την ονομασία και τις προδιαγραφές των προϊόντων, των οποίων η πώληση αποτελεί αντικείμενο της σύμβασης αγοράς, στη συνέχεια πληροφορίες σχετικά με την τιμή των προϊόντων ή/και άλλων υπηρεσιών, πληροφορίες σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων, ονομασία και πληροφορίες σχετικά με τον τόπο στον οποίο πρόκειται να παραδοθούν τα προϊόντα και πληροφορίες σχετικά με την πιθανή τιμή, τους όρους, τον τρόπο και την προθεσμία παράδοσης των προϊόντων στον συμφωνημένο τόπο παράδοσης των προϊόντων για τον αγοραστή, πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή (εμπορική επωνυμία, έδρα, αριθμός εγγραφής στο εμπορικό μητρώο κ.λπ.), και ενδεχομένως άλλες απαραίτητες πληροφορίες. Αφού παραλάβετε την παραγγελία, θα σας στείλουμε ένα e-mail στο οποίο θα σας καλέσουμε να αξιολογήσετε τα προϊόντα που αγοράσατε.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε απευθείας από εσάς και για ποιον σκοπό;

Κάθε φορά ο σκοπός και το πεδίο εφαρμογής των δεδομένων που επεξεργάζεται ο υπεύθυνος επεξεργασίας προκύπτει από τη συγκατάθεση του αγοραστή ή από νομικές διατάξεις και υποδεικνύεται ως αποτέλεσμα των ενεργειών που πραγματοποιεί ο αγοραστής στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε άλλα κανάλια επικοινωνίας με τον πωλητή.

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής λόγους:

 • για να ολοκληρώσετε μια παραγγελία ή να εγγραφείτε στον ιστότοπο,
 • για τη χρήση του ιστότοπου,
 • για τη σύναψη και την εκπλήρωση σύμβασης πώλησης με τη μορφή παράδοσης των παραγγελθέντων προϊόντων,
 • για την επικοινωνία με τους χρήστες σχετικά με τη διαχείριση λογαριασμού και την υποστήριξη πελατών,
 • για επιχειρηματικούς σκοπούς και σκοπούς μάρκετινγκ, δηλαδή για τη διατήρηση μιας βάσης δεδομένων των χρηστών του ιστότοπου και για την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών,
 • για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης της συμπεριφοράς των χρηστών του ιστότοπου,
 • για την εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεων του υπεύθυνου επεξεργασίας,
 • για αλληλογραφία με τους πελάτες,
 • για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου,
 • για τη συλλογή δεδομένων καταγγελιών.

Ορισμένες φορές σας ζητάμε επίσης πρόσθετες προσωπικές πληροφορίες όπως: στοιχεία εκπαίδευσης, ημερομηνία γέννησης, φύλο, διεύθυνση επικοινωνίας, διεύθυνση πληρωμής, διεύθυνση παράδοσης, οικονομικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας ή άλλων στοιχείων πληρωμής που παρέχετε κατά τη συμπλήρωση μιας φόρμας στο http://www.naninails.gr/.

Ποια δικαιώματα απορρήτου έχετε;

Επισημαίνεται ότι ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τη NaniNails τα εξής:

 

 

 • να σας παρέχουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από τη NaniNails επιβεβαίωση για το εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και, εάν τα εν λόγω δεδομένα υφίστανται επεξεργασία, πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα. Οι πληροφορίες πρόσβασης περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τις κατηγορίες των εν λόγω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους έχουν γνωστοποιηθεί ή θα γνωστοποιηθούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο, το δικαίωμα αυτό δεν είναι χωρίς όρους και τα συμφέροντα άλλων ατόμων ενδέχεται να περιορίσουν το δικαίωμα πρόσβασης που έχετε.

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για περαιτέρω αντίγραφα που θα ζητήσετε, ενδέχεται να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή με βάση το κόστος διεκπεραίωσης.

 • να ζητήσετε τη διόρθωση λανθασμένων δεδομένων

Κάθε υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα που του παρέχει ο Ευρωπαίος νομοθέτης να ζητήσει από τη NaniNails τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που το αφορούν. Λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε ελλιπή προσωπικά δεδομένα, μεταξύ άλλων παρέχοντας συμπληρωματική δήλωση.

 • να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα.

Αν χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε μια συμβατική υποχρέωση απέναντί σας, η NaniNails μπορεί να μην είναι πλέον σε θέση να εκπληρώσει αυτές τις συμβατικές υποχρεώσεις.

Επίσης, εάν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση ορισμένων νομικών υποχρεώσεων (π.χ. φορολογικές υποχρεώσεις), το αίτημά σας ενδέχεται να μην μπορεί να ικανοποιηθεί.

 • να ζητήσετε τον περιορισμό της πρόσβασης στα δεδομένα σας (από εμάς ή/και τρίτους) σε ορισμένες διαδικασίες ή συνολικά

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τη NANI NAILS τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή, τα αντίστοιχα δεδομένα θα επισημαίνονται και θα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο για ορισμένους σκοπούς.

 • να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας ή όταν τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, και μπορείτε να μας ζητήσετε να μην επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα.

 • να ζητήσετε τη διαβίβαση δεδομένων σε άλλον φορέα επεξεργασίας (δυνατότητα μεταφοράς δικαιωμάτων)

Κάθε υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα που του παρέχει ο Ευρωπαίος νομοθέτης να λαμβάνει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν και τα οποία έχουν παρασχεθεί σε υπεύθυνο επεξεργασίας, σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή αν θέλετε να ασκήσετε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω δικαιώματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη NaniNails s.r.o. μέσω e-mail στο info@naninails.gr ή στη διεύθυνση: NaniNails s.r.o., Baška 278, 739 01 Baška.

Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας δεν γίνονται σεβαστά, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Κρατική Επιθεώρηση Προστασίας Δεδομένων (VDAI).

Πού φυλάσσονται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς σε ασφαλές περιβάλλον. Οι προσωπικές σας πληροφορίες προστατεύονται έναντι της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης, χρήσης, αλλοίωσης ή καταστροφής από οποιονδήποτε οργανισμό ή άτομο.

Λαμβάνοντας υπόψη τον βαθμό των τεχνικών γνώσεων, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο υλοποίησης, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τον κίνδυνο προσβολής των δικαιωμάτων ή ελευθεριών των φυσικών προσώπων με διαφορετική πιθανότητα και σοβαρότητα της απειλής, ο υπεύθυνος επεξεργασίας εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Με τη θέσπιση κατάλληλων μέτρων προστασίας, τα συλλεγόμενα και επεξεργαζόμενα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα προστατεύονται έναντι απειλών και μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης, μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης, επεξεργασίας κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και έναντι παραποίησης, απώλειας, ζημίας ή καταστροφής τους.

Τα δεδομένα που συλλέγονται θα αποθηκεύονται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διατηρηθούν σε μορφή που να επιτρέπει την ταυτοποίησή σας για περισσότερο χρόνο από όσο η NaniNails εύλογα πιστεύει ότι είναι απαραίτητο για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία. Η NaniNails θα διατηρήσει ορισμένα προσωπικά δεδομένα για το χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος ή ο κανονισμός που υποχρεώνει τη NaniNails να διατηρήσει τα δεδομένα.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επισημανθούν τα εξής: εάν κινηθεί δικαστική, διοικητική ή εξωδικαστική διαδικασία, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι το τέλος της εν λόγω διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής περιόδου για την προσφυγή σε ένδικα μέσα.

Ανταλλάσσει η NaniNails δεδομένα με τρίτους;

Η προστασία του απορρήτου είναι σημαντική για εμάς, γι' αυτό και δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εκτός από τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική. Θα σας ενημερώνουμε πάντα για την κοινοποίηση και τη διαβίβαση δεδομένων.

Η NaniNails συνεργάζεται με άλλες εταιρείες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στους έμπιστους συνεργάτες μας που συντηρούν το σύστημα πληροφορικής μας ή παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό της NaniNails. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας έχει διασφαλίσει την κατάλληλη προστασία των διαβιβαζόμενων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα χρησιμοποιώντας τυποποιημένες ρήτρες προστασίας δεδομένων που έχουν εγκριθεί βάσει αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συνάπτοντας συμφωνίες εμπιστευτικότητας που πληρούν τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό ή εκ μέρους της NaniNails ενδέχεται να επεξεργάζονται τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σε αυτή την περίπτωση καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε επαρκές επίπεδο προστασίας, λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ενδέχεται να αναθέσουμε την επεξεργασία των προσωπικών και άλλων δεδομένων σας σε τρίτο μέρος ως το πρόσωπο που θα τα επεξεργαστεί.

Δεν παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανένα άλλο πρόσωπο, με εξαίρεση τα τρίτα μέρη που έχουν ως αποστολή την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών. Πρώτα απ' όλα, πρόκειται για εξωτερικούς μεταφορείς και πρόσωπα που συμμετέχουν στην παράδοση προϊόντων, ενδεχομένως στην παροχή υπηρεσιών. Στα πρόσωπα αυτά, τα προσωπικά σας δεδομένα παρέχονται στον ελάχιστο αναγκαίο βαθμό για την παράδοση των προϊόντων ή την παροχή της υπηρεσίας.

Πόσο καιρό θα διατηρεί η NaniNails τις προσωπικές σας πληροφορίες;

Η NaniNails δεν θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα μεγαλύτερο από το χρονικό διάστημα για το οποίο τα δεδομένα είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση του σκοπού της χρήσης τους, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η νομική ανάλυση απαιτεί μια περίοδο διατήρησης (για παράδειγμα, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με τη μονομερή καταγγελία συμβάσεων και τις καταγγελίες καταναλωτών για 1 έτος, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με την άσκηση των δικαιωμάτων απορρήτου σας μόνιμα, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα τυχερά παιχνίδια για 5 έτη, και θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες λογαριασμού για 11 έτη).

Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ορισμένων προσωπικών δεδομένων, τα δεδομένα αυτά θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προθεσμίες διατήρησης δεδομένων επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας.

Για ποιο λόγο θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν είναι απαραίτητο για τη σύναψη και την εκπλήρωση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από τη σύμβαση αγοράς, για σκοπούς μάρκετινγκ και για τη βελτίωση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και της εμπειρίας σας ως χρήστη (π.χ. όταν αγοράζετε ή παραγγέλνετε προϊόντα ή/και υπηρεσίες από εμάς, όταν εγγράφεστε, όταν επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, για τη διαχείριση μιας βάσης δεδομένων των χρηστών του ιστότοπου, για την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών κ.λπ.)

Οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας περιγράφονται στην παρούσα πολιτική, και εάν τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για άλλους σκοπούς, θα ενημερωθείτε πριν από την πραγματοποίηση της εν λόγω (νέας) επεξεργασίας.

Cookies

Για να διατηρηθεί ο ιστότοπος και να διασφαλιστεί ότι οι λειτουργίες του βρίσκονται στο αναμενόμενο επίπεδο, η NaniNails χρησιμοποιεί μια τεχνολογία γνωστή ως «cookies».

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που στέλνουμε στον υπολογιστή σας και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά αργότερα. Μπορεί να είναι προσωρινά ή μόνιμα. Χάρη στα cookies, μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στον ιστότοπό μας. Τα cookies μάς δείχνουν τι ενδιαφέρει εσάς και τους άλλους επισκέπτες του ιστότοπού μας, γεγονός που μας βοηθά να τον βελτιώσουμε.

Διαβάστε περισσότερα για τα cookies στην Πολιτική Cookies.

Άλλοι ιστότοποι

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγει η NaniNails από τους χρήστες (υποκείμενα των δεδομένων). Άλλοι ιστότοποι στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του ιστότοπου http://www.naninails.gr/ έχουν τις δικές τους δηλώσεις εμπιστευτικότητας και συλλογής δεδομένων και τους δικούς τους τρόπους χρήσης και δημοσίευσης.

Η NaniNails δεν είναι υπεύθυνη για τους τρόπους και τους όρους λειτουργίας τρίτων μερών.

Η NaniNails συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα μέσω των αλληλεπιδράσεων των χρηστών σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Instagram και για την παροχή υπηρεσιών Google (π.χ. Youtube). Η NaniNails ή τα υπεύθυνα πρόσωπα που έχουν οριστεί από τη NaniNails έχουν πρόσβαση στα μηνύματα ή/και τις αναρτήσεις στα εν λόγω κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτών, ιδίως αυτά που περιέχονται στα μηνύματα, δεν αποθηκεύονται από τη NaniNails και δεν υποβάλλονται σε πρόσθετη επεξεργασία, εκτός από τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Η NaniNails χρησιμοποιεί ένα επαγγελματικό προφίλ χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Facebook, Instagram και Google (π.χ. Youtube) και μπορείτε να δείτε την Πολιτική Απορρήτου ή τις δηλώσεις εμπιστευτικότητας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τις προσωπικές σας πληροφορίες στη διεύθυνση:

 

 

FACEBOOK ONLINE

https://www.facebook.com/policy.php

INSTAGRAM ONLINE

https://help.instagram.com/519522125107875

GOOGLE ONLINE

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από το Facebook ή/και το Instagram και τη χρήση των υπηρεσιών της Google ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας που εγγυάται ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, επικοινωνήστε με:

FACEBOOK:

Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

Στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων:

https://en-en.facebook.com/policy.php

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επικεφαλής εποπτική αρχή του Facebook, τον Ιρλανδό Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων ή την Κρατική Επιθεώρηση Προστασίας Δεδομένων (VDAI).

 

INSTAGRAM:

Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

Επικοινωνία με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων:

https://en-en.facebook.com/policy.php

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επικεφαλής εποπτική αρχή του Facebook, τον Ιρλανδό Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων ή την Κρατική Επιθεώρηση Προστασίας Δεδομένων (VDAI).

 

GOOGLE:

1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 United States

Επικοινωνία με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων:

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επικεφαλής εποπτική αρχή της Google ή με την Κρατική Επιθεώρηση Προστασίας Δεδομένων (VDAI).

Έναρξη ισχύος αυτής της αλλαγής στην πολιτική απορρήτου

Οι παρόντες κανόνες τίθενται σε ισχύ με τη δημοσίευση στον ιστότοπο.

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας ενδέχεται να αλλάξει τους παρόντες κανόνες στο μέλλον, ιδίως για τους ακόλουθους σημαντικούς λόγους: αλλαγές στους ισχύοντες κανονισμούς, ιδίως στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και σε άλλους νόμους που διέπουν την παροχή υπηρεσιών με ηλεκτρονικό τρόπο, καθώς και την προστασία των καταναλωτών και την ανάπτυξη της λειτουργικότητας του ιστότοπου.

Κάθε φορά που οι κανόνες τροποποιούνται, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δημοσιεύει σχετικές πληροφορίες στον ιστότοπο του καταστήματος http://www.naninails.gr/. Με κάθε αλλαγή, ο υπεύθυνος επεξεργασίας θα ανακοινώνει μια νέα έκδοση της Πολιτικής με νέα ημερομηνία.

Κορυφή

Παρακολούθηση αποστολών

Για την αποστολή των παραγγελιών χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Γενική Ταχυδρομική, BoxNow καθώς και τα σημεία παραλαβής ACS. Για την παρακολούθηση της αποστολής σας, κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους, ανάλογα με τον μεταφορέα που επιλέξατε στην παραγγελία σας.

Γενική Ταχυδρομική

ACS

BoxNow

Κορυφή

Άμεση αντικατάσταση και επέκταση εγγύησης

Όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας Άμεση αντικατάσταση

Η υπηρεσία Άμεση αντικατάσταση προϊόντος προσφέρει την αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος με ένα νέο ή αντίστοιχο προϊόν. Ως αντίστοιχο προϊόν νοείται προϊόν αντίστοιχο τόσο από την άποψη της σωστής λειτουργίας, όσο και της φθοράς και της κατάστασης.

Η υπηρεσία Άμεση αντικατάσταση παρέχεται για επιλεγμένα προϊόντα και προσφέρει στον πελάτη τη βεβαιότητα αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος χωρίς αναμονή.

Η άμεση αντικατάσταση ισχύει για όλη τη διάρκεια της εγγύησης του προϊόντος, ήτοι για 24 μήνες. Σε περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας Άμεση αντικατάσταση, εξακολουθεί να ισχύει η αρχική εγγύηση του ελαττωματικού προϊόντος, χωρίς να παρατείνεται.

Με τη χρήση της υπηρεσίας «Άμεση αντικατάσταση», η υπηρεσία θεωρείται παρασχεθείσα και η ισχύς της δεν παρατείνεται.

Τα προϊόντα που έχουν υποστεί μηχανική βλάβη δεν καλύπτονται από την υπηρεσία Άμεση αντικατάσταση.

Η τιμή της υπηρεσίας Άμεση αντικατάσταση αντιστοιχεί στο 15% της τιμής του προϊόντος.

 

Όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας Επέκταση εγγύησης

Η υπηρεσία Επέκταση εγγύησης παρέχει επέκταση της νόμιμης εγγύησης των 24 μηνών κατά ένα έτος. Με την αγορά αυτής της υπηρεσίας θα έχετε εγγύηση 3 ετών (36 μήνες) στο προϊόν.

Η υπηρεσία Επέκταση εγγύησης παρέχεται σε επιλεγμένα προϊόντα και επεκτείνει την εγγύηση που δικαιούται ο πελάτης κατά ένα έτος.

Με την εφαρμογή της υπηρεσίας Επέκταση εγγύησης, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε το προϊόν σας δωρεάν. Σε περίπτωση που το προϊόν δε δύναται να επισκευαστεί και δεν υπάρχει σε απόθεμα ίδιο προϊόν, προσφέρεται στον πελάτη άλλο προϊόν με τις ίδιες ή και καλύτερες προδιαγραφές.

Η υπηρεσία Επέκταση εγγύησης δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν υποστεί μηχανική βλάβη.

Η τιμή της υπηρεσίας Επέκταση εγγύησης αντιστοιχεί στο 15% της τιμής του προϊόντος.

 

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις υπηρεσιών ισχύουν και εφαρμόζονται από τις 18.8.2017.

Κορυφή

Όροι και προϋποθέσεις προωθητικών ενεργειών

Οι εκπτωτικές ενέργειες ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα NaniNails, καθώς και στα φυσικά καταστήματα NaniNails με την επίδειξη της κάρτας μέλους. Η ισχύς των εκπτώσεων είναι πάντα χρονικά περιορισμένη με βάση το εύρος ημερομηνιών που αναφέρεται για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ή μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Δεν ισχύει για τα προϊόντα 4030-SX2 και τις δωροκάρτες. Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά και μόνο στη χώρα στην οποία προωθείται.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν συνδυάζονται. Οι μοναδικοί εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν να προστεθούν στο καλάθι μόνο μία φορά. Πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, παρακαλούμε ελέγξτε ότι το προϊόν και η έκπτωση εμφανίζονται στο καλάθι σας. Διαφορετικά, η έκπτωση δεν έχει εφαρμοστεί. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης ή ακύρωσης της εκπτωτικής ενέργειας ανά πάσα στιγμή.

Κορυφή
arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star