20% έκπτωση σε όλους τους τροχούς νυχιών με τον κωδικό “DRILL20”!

Σύνδεση

Διαχείριση λογαριασμού

Pink Friday

Είμαστε η κορυφαία τσεχική εταιρεία προϊόντων περιποίησης νυχιών με δεκάχρονη παρουσία στην αγορά και αρκετά χρόνια τώρα βοηθάμε εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε την ετήσια δράση Pink Friday.

Η Pink Friday είναι μια δράση εκπτωτικού και παράλληλα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρουμε στους πελάτες μας για χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας έκπτωση 15% στο σύνολο των αγορών τους και από τις πωλήσεις της περιόδου αυτής στη συνέχεια δωρίζουμε το 3% σε ένα ίδρυμα της επιλογής μας, το οποίο βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

 

Pink Friday 2019

Την πρώτη χρονιά της δράσης Pink Friday, βοηθήσαμε την οργάνωση Mamma Help, στην οποία δωρίσαμε πάνω από 1343 €.   

 

Pink Friday 2020

Το 2020 δωρίσαμε το 3% από κάθε αγορά στην οργάνωση Συμμαχία Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, η οποία ευαισθητοποιεί και ενημερώνει για την πρόληψη του καρκίνου και προσφέρει βοήθεια στις γυναίκες που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, καθώς και τις οικογένειές τους. Χάρη σε εσάς, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το απίστευτο ποσό των 3669 €. «Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία σας. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσό.» Δήλωσε ενθουσιασμένη η Eva Knapp, διευθύντρια της οργάνωσης Συμμαχία Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

 

Pink Friday 2021

Το 2021 βοηθήσαμε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Loono, η οποία εκπαιδεύει τον πληθυσμό σχετικά με την πρόληψη ογκολογικών και καρδιαγγειακών παθήσεων. Αυτή τη φορά, δωρίσαμε το ποσό των 8253 €! 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την εταιρεία NaniNails και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες της – χάρη σε εσάς μπορούμε να συνεχίζουμε να ευαισθητοποιούμε, δε θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς, ευχαριστούμε», δήλωσε η Tereza Jančíková, εκπρόσωπος του ιδρύματος Loono. 

 

Pink Friday 2022

Η καθιερωμένη πλέον Pink Friday πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου 2022 και στο πλαίσιό της μπορέσαμε, όπως και πέρσι, να βοηθήσουμε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Loono, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Κατά τη διάρκεια της δράσης, η Loono πραγματοποίησε στα φυσικά μας καταστήματα μια σειρά διαδραστικών ενημερώσεων σχετικά με την αυτοεξέταση μαστού. Επιπλέον, στο προφίλ μας στο Instagram διοργανώθηκε ένα livestream με εκπρόσωπο της Loono και θέμα Υγεία της Γυναίκας. Αυτή τη φορά, καταφέραμε μετά το πέρας της δράσης να παραδώσουμε στην εκπρόσωπο της Loono, κυρία Markéta Šobová, επιταγή ύψους 10770 €.

 Μαζί με τις πελάτισσές μας, θα αγωνιζόμαστε κάθε χρόνο για τον σωστό σκοπό

arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star